AKTIVITETSKALENDER

 

Onsdag 27. november

Parteringskurs, kjøttforedling og troféoppmåling

Tid: 18-21

Sted: Nygårdsveien 78, 3221 Sandefjord ( veibeskrivelse )

 

Etter et vellykket skudd er det tid for vomming, flåing og mørning av viltet. Etter mørning kommer den store jobben med å skjære ned viltet. Dette er det mange som er usikre på, og selv garva jegere kan ha nytte av gode tips og råd fra en profesjonell.


Etter stor suksess på tidligere parteringskurs ønsker vi å kjøre i gang en sosial jegerkveld med parteringskurs. Vi får besøk av Frank Hermansen som vil vise partering av vilt, og her vil det være muligheter for å stille spørsmål underveis.

 

Etter Frank er ferdig å skjære ned viltet vil Dag og Hanne vise oss hva vi kan gjøre med kjøttet før det skal i fryseboksen. Her vil de kverne kjøttdeig, vakuumere osv.

 

Nils-Ole Stubberud fra Nordisk Safari Klub vil være her denne dagen fra kl 16. Det vil da være muligheter for å levere inn dine trofeer til oppmåling. Han er godkjent troféoppmåler ved CIC og SCI.


Enkel bevertning og gode tilbud i butikken! Det vil også bli utloddet noen fine premier!
Kurset er gratis og vi har mange gratis parkeringsplasser på utsiden.


Vel møtt!

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.