384801

Adventure Food Pasta Bolognese

Høy energi - 600kcal

Varenr: 230062
79,-Kampanjepris
99,-Ordinær pris
-+
100+ stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Adventure Food Pasta Bolognese er en pastarett med storfekjøtt og grønnsaker i en velkjent klassisk italiensk tomatsaus.

 

  • Høy energi – 600 kcal.
  • Alle frokost-, lunsj- og middagsrettene fra Adventure Foods inneholder 600 kcal.

 

Adventure Food har retter med rene og tydelige smaker, og som er passe krydret og er en av ledende merkevarene når det gjelder frysetørret mat i Europa og har vært det viktigste valget for friluftsfolk, ryggsekkturister, sportsfiskere, turgåere, campere og andre friluftsentusiaster i mange år.

 

Adventure Food har utviklet en rekke forskjellige retter og måltider. Maten har lang holdbarhet og er lett, enkel, næringsrik og fremfor alt den smaker godt!

 

Det er ikke bare god smak som er viktig når det gjelder frysetørret turmat. Maten skal være lett å bære med seg, enkel og praktisk å tilberede i felten, og den skal ha et riktig næringsinnhold, slik at du kan yte ditt beste enten du er på en liten tur eller er en «villmarking» på lange ekspedisjoner.

 

Det er viktig å få i seg nok karbohydrater for å få opp blodsukkernivået og bli i stand til å yte igjen, helst så raskt som mulig.  AdventureFood har høye ernæringsmessige verdier.

 

Hver pakke inneholder tilstrekkelig mat (600kcal) for en porsjon og kommer i en «klar-til-å-spise-pose». Posene er lette å bære med seg, vekt fra 150-168g pr pose.

 

ADVENTUREFOOD er en kvalitet serie frysetørket mat til deg som stiller høye krav både når det gjelder ernæring og god smak. Utviklet av profesjonelle fjellklatrere og «villmarkinger». Adventurefood er et globalt produkt og benyttes under ekspedisjoner og turer over hele kloden, bla. Sydpolen, Nordpolen, til K2 og Mount Everest.

 

Hell varmt vann i posen, la stå noen minutter, og deretter er maten klar til å spise rett fra posen. For å tilfredsstille enhver smak, har Adventure Food ikke krydret rettene for sterkt. Du kan derfor krydre etter din egen smak. Senere kan du nyte en fantastisk matopplevelse.

 

 

Ingredienser

57% pasta (hvete, egg, salt), tomat (13%), solsikkeolje, storfekjøtt (7%), potetstivelse, grønne erter, løk, salt, sukker, glukosesirup, melkepulver, oregano, pepper (0.11%), timian, merian, gressløk (0.03%), persille, basilikum (0.01%), løkpulver.

 

Allergi informasjon

Inneholder gluten, egg, melk. Kan innholde spor av: peanøtter, nøtter.

 

Hvordan tilberede Adventure Food Pasta Bolognese

  1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
  2. Tilsett varm vann til nivåmerket 10 (=0.370 liter).
  3. Rør godt rundt.
  4. Lukk lynlåsen. La stå i 8 minutter.
  5. Rør rundt.
  6. Spis rett fra posen.

 

Holdbarhet

48 måneder

 

 

Innhold 1 porsjon
Total energi 600 kcal (2512 kJ)
Nettovekt 152 gram

 

 

Ernæringsverdi pr 100g Ikke tilberedt Ferdig tilberedt måltid
Energi 394 kcal
(1651 kJ)
115 kcal
(481 kJ)
Fett
- hvorav mettet fett
9,5g
1,5g
2,8g
0,4g
Karbohydrater
- hvorav sukkerarter
61,1g
12,1g
17,8g
3,5g
Protein 14,8g 4,3g
Salt 3,1g 0,9g
Fiber 4,9g 1,4g

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support