89451

Ambassadeur 7000i Syncro LC Feet

Varenr: 114052
2 799,-
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Ambassadeur 7000i Syncro LC Feet

 

Ambassadeur 7000i SYNCRO LC er et vidunderlig mesterverk av en telleverksnelle. Dette kommer garantert til å bli favoritt snellen til mange sportsfiskere. En meget avangsert snelle, men dog så enkel. Ambassadeur® SYNCRO Drag system er bygd rett inn i sveiven på snellen.

 

Du trenger aldri å ta hånden fra sveiven for å justere bremsen for å kjøre din størst fisk noensinne.Du har full kontroll, både over kjøring av fisk og unngå at senen sliter,kun ved å bra håndtaket 1/4 omdreining bakoverreduseres bremsen med opp til 75%..AUTOMATISK.For å få full brems igjen drar du bare håndtaket forover igjen, enkelt ikke sant?

 

Avansert Carbon Matrix™ grafittslurebrems gir en silkemyk og svært kraftig brems. Utstyrt med direktevirkende baksperrelager IAR samt et mekanisk telleverk. Nå vet du eksakt hvor langt bak båten - eller hvor dypt agnet går. Til dorge og sjøfiske er dette en svært nyttig funksjon. Snellene høster mange lovord fra trolling og dorgefiskere over hele Norden.Kanskje den beste telleverksnellen som er laget?

 

Spesifikasjoner:

  • Telleverk fot

  • Senekap: 270m med 0.45mm sene.

  • Utv: 4.1:1

  • Kulelager 2

  • Syncro brems

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support