453520 453520 453520 453520 453520 453520 453520

Westin W3 Hucho 2nd 8'8" 50-190g

2-delt kraftig haspel

Varenr: 252865
1 999,-
-+
2 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Westin W3 Hucho 2nd 2-delt er en kraftig haspelstang som kommer med spesialisert design og teknologier for å forbedre suksessraten når du fisker etter hardkampende hucho, laks, store ørreter eller andre store rovdyr. (Les mer om Hucho nedenfor).

 

  • Snellefeste: SKS
  • Stangringer: LTS-guider
  • Stangemne: Torayca® høyytelseskarbon for overlegen handling og støping
  • Håndtak: Premium EVA-håndtak med gummikorkinnlegg
  • Forsterket med 1K vevd karbon

 

Den parabolske handlingen til det kraftige Torayca®-emnet gjør denne stangen til det perfekte våpenet for å kaste tunge sluk og kjempe mot stor fisk. Overdimensjonerte, flokefrie guider øker holdbarheten og minimerer risikoen for istilstopping. De unike hucho-stengene har også et robust EVA-håndtak som gir komfort og et sikkert grep i våte og/eller kalde forhold. Westin W3 Hucho 2nd – et spesialisert verktøy for den spesialiserte sportsfiskeren!

 

Detaljer for W3 Hucho 2nd

Lev varenrModellLengdeKlasseKastevektDelerTransportlengdeVekt
W332-0882-3XHW3 Hucho 2nd8'8" / 265 cm3XH50-190 g2-delt136 cm296 g

 

 

Hucho - Donau-laksen som er kongen av de slovenske elvene

Hucho, Huchen eller som den også kalles, Donau-laks (Hucho Hucho) er en av de største elveboende laksefiskene. De er nært beslektet med Taimen (Hucho Taimen) og Ito (Hucho Perryi). Hucho er tilstede i Europa, hovedsakelig i sideelver til Donau, Mur og Sava, de er ikke trekkende og oppfører seg litt mer som store ørreter.

 

De er vårgytere, så fiske etter dem er tillatt fra oktober til midten av februar.

 

Donaulaks (Hucho hucho) er en fisk som bor i fjellbekker og godt oksygenerte fjellelver. Den foretrekker områder med rask strømning og kaldt vann. Donaulaks finnes ofte i elver som danner Donaus sideelver (i Sentral-Europa).

 

Selvfølgelig bor en stor bestand av denne arten også selve Donau (derav navnet). For tiden er dens naturlige habitat spredt. Arten ble kunstig introdusert i elver i Polen, Tyskland, Spania og Frankrike, men populasjoner som bor i disse områdene ville ikke være mulig uten regelmessig utsetting.

 

Donau-laksens kropp er langstrakt, den har et stort, litt flatt hode med åpen munn fra side til side. Skjellene er veldig små, og 4 til 8 kroketenner er plassert på en rad. Baksiden er brun eller grønn, med lysere sider som har en rødlig glans og et hvitt område under sidelinjen. På sidene er det mange mørke flekker. Det er den største laksefisken og en av de største som lever i ferskvann.

 

De mest effektive fangstene finnes rett under vannoverflaten. En jaktende Donau-laks kan angripe sitt offer helt fra bunnen. Det bør slås raskt og bestemt. Det anbefales alltid å gjenta tilslaget fordi disse fiskene har et sterkt munnparti. Etter det anbefales det å få fisken inn, samtidig må du holde en stram linje til enhver tid, slik at den ikke går av ved et uhell.

 

En håv er et annet viktig utstyr. Den må være av tilstrekkelig størrelse for Donau-laksen. Du kan heller ikke glemme fisketang/forceps – de burde være en obligatorisk del av fiskeutstyret ditt.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support