632129

Shimano Forcemaster Trout CMP SuperSensi

8' 1-7g 2-delt

Varenr: 260579
1 199,-
-+
3 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Shimano Forcemaster Trout CMP Supersensitiv. Full Carbon stangemnene til Forcemaster Trout Competition Super Sensitive modellene er lette, slanke, veldig godt balanserte og har en rask aksjon. Forsterket med Diaflash for forbedret kaste- og fiskekontroll, genererer de utmerket kasteavstand, selv når du bruker ultralette dupper, spinnere og sluker.


 

  • Super lett og responsiv
  • Rask Aksjon
  • 2-delt
  • Diaflash
  • Perfeksjonert for ørretfiske med lett utstyr

 

Forcemaster Trout Competition-serien er designet spesielt for å fiske ørretvann med mark eller kunstige agn med indikator og dupp, men fungerer også supert med sluk eller spinner. Med et diskret svart og rødt utseende har Full Carbon stangemnene vakkert balanserte, følsomme aksjoner og gir eksepsjonell verdi for pengene.

Ørretfiske har aldri vært morsomre enn med disse stengene. Shimano vet at det kreves de riktige stengene og Forcemaster Trout Competition har alt du trenger. Med alle de riktige egenskapene, vil du helt sikkert sette pris på lettheten og følsomheten denne serien tilbyr, så vel som de allsidige raske aksjonen som blander kasteytelse med lynrask tupphastighet og følsomhet.

 

Det fasjonable delte EVA-håndtaket er utstyrt med karakteristiske røde krager og et høykvalitets VSS-snellesete. Lette Shimano Hardlite guider brukes på alle modeller for å øke følsomheten til emnene. Tilgjengelig i ulike modeller og lengder, fra en Super Sensitive-modell til en allsidig Multi-length Sensitive-modell og en "Shaking"-modell for å dekke alle krav.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support