429736 429736

Shimano Twin Power SW C 8000HG

Kvalitetssnelle

Varenr: 244969
6 499,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Twin Power SW C haspelsnelle til det tunge og ekstreme saltvannsfiske. Perfekt for tungt havfiske etter kveite, sei og torsk i nord eller tropisk etter de mest ekstreme fiskene.

 

Den nye TWIN POWER SW utfordrer det umulige på strak arm. Det krever årevis med SHIMANO Big Game-kunnskap og -erfaring, kombinerer det med uovertruffen konstruksjon og leverer det på én fantastisk snelle.

 

Med mange av funksjonene som finnes på Stella SW, som av mange anses å være verdens mest avanserte storfisksnelle, har TWIN POWER SW styrken til å takle ubøyelige kamper fra store offshore fisk, samtidig som den beholder sofistikasjonen og finessen for å maksimere fisket. Ytelse og nytelse.

 

HAGANE Body, HAGANE Gear, X-SHIP og Silent Drive forfining kombineres for å øke innsveivingsytelsen og jevnheten, X-Shield og X-Protect tilbyr uovertruffen vannbeskyttelse og Heat Sink Drag gir selvtillit i de mest ekstreme situasjoner. I en verden av ekstremt fiske etter stor fisk trenger du en snelle som oppfyller forventningene dine, i kampens hete. En snelle som er sterkere, jevnere og enormt kraftig. Du trenger den nye TWIN POWER SW.

 

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Hagane_Gear.png

Hagane Gear er produsert av Shimanos kaldsmiingsteknologi, uten behov for ytterligere maskinering.

Dette gir en langvarig jevnhet, styrke, letthet og kraft i hjertet av snellen. Tradisjonelle formstøpte, maskinerte

gir er mindre holdbare under tung belastning.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/XShip.png

XShip er en kombinasjon av funksjoner som fungerer sammen for å skape mye større effektivitet.

Ved å plassere pinjonghjulet nær senterlinjen til drivgiret med stor diameter overføres mer kraft

fra håndtaket til rotoren. Tannhjulet støttes også av to Shimano ARB-rullelagre. Dette skaper mer stabilitet.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Hagane_Body.png

HAGANE-Body er produsert av høystivt aluminium eller magnesium. Dette skaper stivhet og slagmotstand, samtidig som det eliminerer bøying av kroppen. Resultatet er et solid hus og støtte for den bevegelige indre giringen og større effektivitet gjennom hele spolen.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Heatsink_Drag.png

Når bremsen tas i bruk reduserer akkumulert varme i bremsemekanismen kraften og i tillegg kan økningen i spolens temperatur skade multi snører. Det konvensjonelle X TOUGH bremsen realiserer en overveldende forbedring i både ytelse og holdbarhet med en revolusjonerende struktur der mekanismedelen er plassert i den nedre delen av spolen. Shimanos HEATSINK DRAG er utviklingen av den konvensjonelle X TOUGH bremsen og håndterer varmen effektivt på to måter. For det første frigjøres varme gjennom et varmeavlederpanel på bunnen av spolen, noe som resulterer i 50 %* mer motstandskraft. For det andre resulterer et isolasjonsark mellom bremsemekanismen og spolens overflate i en 30 %* lavere spoltemperatur.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Infinity_Drive.png

INFINITY DRIVE er en ny konstruksjon som eliminerer glidemotstand og realiserer lett sveiving både under belastning og ubelastet tilstand. INFINITY DRIVE er en berøringsfri konstruksjon der innsiden av pinjonghjulet ikke berører hovedakselen. Denne reduksjonen i glidemotstand oppnås ved påføring av en spesiell lavfriksjonsbøssing som holder hovedakselen og i tillegg ved påføring av en spesiell overflatebehandling på selve hovedakselen. Dreiemomentet på håndtaket er redusert med omtrent 30 %* sammenlignet med den konvensjonelle X-SHIP-konstruksjonen.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/XProtect.png

X Protect. Kontakttypen triplelip-strukturen er introdusert til snelleclutchen, dreiepunktet for vannmotstand. I denne strukturen hindrer den første leppen vann i å komme inn gjennom rommet mellom rotoren og kroppen. I tillegg motstår spesialfettet mellom andre og tredje leppe der det kommer i kontakt med rotorkragen som er plassert på den øvre delen av snelleclutchen, ikke bare vann fra å komme inn, men minimerer også friksjonsmotstanden. Uten å sette den "silkemyke rotasjonskapasiteten" i fare, har Twin Power SWs vitale funksjon, eksepsjonell vannmotstand, blitt oppnådd for å motstå bølgeskvulp og sprut og sprut.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Silent_Drive.png

Fjernet "klikkelyd" og "håndtaksglipp" og generelt forbedret jevn spoling.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/ARC_Spool.png

Shimano ARC Spool er en patentert spoledesign med en vinklet spoleleppe. Denne designen gjør at linen kan forlate spolen med mindre friksjon og i mindre spiraler, noe som resulterer i lengre og mer nøyaktige kast. ARC-spoler er bevist å redusere tilbakeslag og vindknuter ved bruk av multifilament.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/One_Piece_Bail.png

Bøylewiren i ett stykke har ingen åpning for at linen kan feste seg under normal drift. Laget av rustfritt stål, reduserer den friksjonen og lar linen komme raskere inn på snøreføreren.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/S_ARB.png

Shimano S ARB-lagre er høykorrosjonsbestandige ARB-kulelagre med et ekstra skjold for forbedret beskyttelse mot sand, salt eller støv.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Xshield.png

Ved å inkludere pålitelige tetningsstrukturer og pakninger på nødvendige punkter, inkludert spolekroppen, lokkskjøten og kontaktpunktet til spolen og bremseknotten, blokkeres mulig vanninntrenging. Denne doble beskyttelsen gir høy pålitelighet og holdbarhet til Twin Power SW når den brukes under ekstreme saltvannsforhold.

 

 

ModellVektUtvekslingKulelagerBremsekraft Snørekapasitet
Twin Power SW 4000XGC345g6.2:110+111kg 0,30mm 180m
Twin Power SW 5000HGC420g5.7:110+113kg 0,33mm 200m
Twin Power SW 5000XGC420g6.2:110+113kg0,33mm 200m
Twin Power SW 6000HGC425g5.7:110+113kg 0,33mm 240m
Twin Power SW 6000XGC425g6.2:110+113kg0,33mm 240m
Twin Power SW 8000HGC615g5.6:110+125kg0,37mm 275m
Twin Power SW 8000PGC615g4.9:110+125kg0,37mm 275m
Twin Power SW 10000HGC655g5.7:110+125kg0,40mm 300m
Twin Power SW 10000PGC655g4.9:110+125kg0,40mm 300m
Twin Power SW 14000XGC660g6.2:110+125kg0,40mm 330m

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support