443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822 443822

Clausen Predator Pack

6 predator lokkefløyter og halssnor

Varenr: 249644
1 973,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Clausen Predator Pack er en pakke med 6 predator lokkefløyter og halssnor. Kristoffer Clausen har sannsynligvis lokket med de meste av det som finnes på markedet av lokkefløyter, både forholdsvis kjente lokkefløyter, samt en god del som ikke har holdt mål.

 

Clausen har i løpet av alle disse årene gjort seg noen tanker om den "perfekte" lokkefløyten. Den tydelige gule fargen på Clausens lokkefløyter gjør også at den er enklere å finne igjen hvis du skulle legge den fra deg i kampens hete.

 

Med de ulike Clausen Predatorcall er det lokket inn og skutt store antall med rev, kråker, ravn, skjære, nøtteskriker og coyoter i Canada, sjakaler og hyener i Afrika. Alt dette er festet film som kan sees på youtube og Naturkanal1.

 

Signaturfargen på alle lokkefløytene fra Clausen er signalgul slik at om man skulle være uheldig å miste fløyta på bakken, i lyngen eller gresset mens man er ute på jakt så synes den godt og vil være lettere å finne igjen.

 

Clausen Predatorcall lokkefløytene har vist seg å være dødelig effektive, enkle i bruk og lettblåste med store variasjonsmuligheter og er for veldig mange jegere de ultimate lokkefløytene for predatorer.

 

Pakken inneholder

  • Clausen Fløytesnor - Praktisk snor for lokkefløyter
  • Clausen Predatorcall 1 - Den ultimate lokkefløyta for rev
  • Clausen Predatorcall 2 - Den ultimate lokkefløyta for rev
  • Clausen Predatorcall 3 - Fugl i nød lokker effektivt rev
  • Clausen Predatorcall 4 - Effektiv revelokk fra Clausen
  • Clausen Predatorcall 5 - Effektiv fløyte til revejakt
  • Clausen Predatorcall 6 - Den ultimate lokkefløyta for revejakt

 

- Clasuen flytesnor

Clausen fløytesnor holder orden på lokkefløytene dine. Solid halsrem med hurtigfester for opptil 3 fløyter. Utstyrt med sikkerhetslås for å forhindre kveling.

 

Clausen Predatorcall 1 - Den ultimate lokkefløyta for rev

Clausen Predatorcall 1 er den ultimate lokkefløyta for rev, kråkefugl og andre predatorer. Fløyta er utviklet og produsert av Kristoffer Clausen og testet grundig de siste to årene.

 

Clausen Predatorcall 1 leveres med fire forskjellige membraner som har forskjellig tykkelse og derfor produserer forskjellig lyd og lydvolum. Fløyta er utviklet slik at det er et veldig enkelt bytte av membraner. Kort fortalt, jo tynnere membran jo lysere lyd og lavere lydvolum.


 
Lokkefløyta kommer også med en forlenger som gir et høyere volum og en annen klang i lyden, som videre gir ennå større mulighet for variasjon. Jeg har erfart at variasjon er en viktig faktor for å lykkes med lokking så derfor har jeg utviklet en fløyte med store variasjonsmuligheter og som er svært enkel i bruk og lettblåst.

 

Clausen Predatorcall 1 produseres i Norge og hver enkelt fløyte blir satt sammen og testet av Kristoffer Clausen for å sikre kvaliteten.

 

Fargen jeg har valgt er signalgul slik at om man skulle være uheldig å miste fløyta på bakken, i lyngen eller gresset mens man er ute på jakt så synes den godt og vil være lettere å finne igjen.


 
Clausen Predatorcall 1 har vist seg å være dødelig effektiv, enkel i bruk og lettblåst med store variasjonsmuligheter og er for mange jegere den ultimate lokkefløyta for predatorer.

 

Clausen Predatorcall 2 - Den ultimate lokkefløyta for rev

Dette er en lokkefløyte med splittet membran og to luftkanaler som gir et stort lydspekter. Med Clausen Predatorcall 2 kan du lage forskjellige fugleskrik som hakkespett og trost i tillegg til hare og kaninskrik som er meget lokkende, og lurer både unge og erfarne rever.

 

Clausen Predatorcall 3 - Fugl i nød lokker effektivt rev

Clausen Predatorcall 3 er en veldig effektiv lokkefløyte til rev som høres ut som fugl i nød. Fungerer meget bra til både unge rever og voksne rever hele året. Denne lokkefløykten er meget lett å bruke.

 

Clausen Predatorcall 4 - Effektiv revelokk fra Clausen

Nok en meget effektiv revelokk fra Clausen. Her har man laget en lokkefløyte som er super enkel å bruke, så denne vil de fleste mestre på første forsøk. Også perfekt for ferske jegere som vil prøve ut lokking for aller flørste gang.

 

Clausen Predatorcall 5 - Effektiv fløyte til revejakt

Musepip er en ytterst effektivt fløyte til variert revejakt i alle land og årstider. Fløyta gir god og realistisk lyd, er lett å bruke og lyden rekker langt tatt i betraktning at det er snakk om musepip.

Fløyta passer ypperlig til forsiktig jakt på "trange" poster der du har klart å snike deg lydløst inn - eller til mer generell lokking etter ungrev i juli og august. Predatorcall 5 Musepip er dessuten det rette våpenet på nyslåtte gressenger - eller når det nettopp er tresket og revene forventer at mus er et lett bytte og en god mulighet for litt snacks.

 

Clausen Predatorcall 6 - Den ultimate lokkefløyta for revejakt

Clausen Predatorcall 6 er den ultimate lokkefløyta for revejakt sommerstid på både unge og voksne rever. Med Clausen Predatorcall 6 kan du lage minst 6 forskjellige lyder, fugleskrik, musepip, hakkespett i nød, kaninskrik, killingskrik og hareskrik.

Dette er den ultimate lokkefløyta for revejakt sommerstid på både unge og voskne rever i tillegg til vinterlokking. Fløyta er av plast som gjør at den er fin også i minusgrader i motsetning til andre fløyter i metall som ikke er hyggelige å bruke i minusgrader.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support