294294 294294 294294 294294 294294 294294 294294 294294 294294

Gerber Defender Tether Compact

Kompakt retraktor til fiskeutstyr

Varenr: 200181
449,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Gerber Defender Tether Compact er en uttrekkbar retraktor for å feste viktig fiske utstyr i. Retraktoren er ekstremt sterk, tåler røft bruk og er låsbar, slik at utstyr ikke trekkes ut eller siger ned utilsiktet. Karabinkroken er utformet med en ring som kan tres på fingeren, slik at du lett kan ta av eller bytte det som henger i retraktorsnellen uten av den plutselig dras inn. Perfekt til å feste sakser, tenger og annet utstyr du alltid trenger å ha for hånden når du fisker.

 

Egenskaper

  • Innvendig lås for å låse snelle
  • Korrosjonsbestandig aluminium
  • Uttrekkbar Sene sterkere enn stål
  • Hull i ramme for feste av snor
  • Medfølgende nøkkelring for lettere feste av utstyr

 

“It’s a compact, durable product that helps to keep everything close in reach. No more lost pliers, lip grippers, or other accessories to the bottom of the lake or ocean.”
- JASON BROACH, SEMI-PRO KAYAK FISHERMAN

Sportsfiskeren som på vei til fiskeplassen, står ute i elvens strømmer eller sitter i en kajakk på åpent hav og kjemper med drømmefangsten, forlanger at utstyret alltid skal fungere når det er som mest viktig. Det må være multifunksjonelt og verdt vekten man bærer med seg da man som regel har begrenset med både plass og bæreevne.

Gerber Defender retraktorene har en eneste jobb - å sikre utstyret mens du bruker det og for trygg oppbevaring når du ikke trenger det. Alt uten å uroe deg for hvor det er eller om det er festet godt nok.

Både den store (Large) og den kompakte Defender-Retraktoren ble designet for at sportsfiskeren skal ha kontroll på sakene sine uten å måte uroe seg unødvendig. Den skal sitte godt fast i fiskevesten eller vaderen, holde utstyret fast og fungere når den skal.  Karabiner ringen, som begge modellene kan skryte av, sitter godt på fingeren for å avlaste spenningen på Dyneema-kabel og lar deg bruke utstyret som er festet på den - lett og enkelt. Når du er ferdig å bruke utstyret slipper du bare og alt dras på plass igjen.

Den store Defender ble bygget for å være en arbeidshest, som har en 48"Dyneema-kabel som har kapasitet til å håndtere større verktøy. En bredt feste klips sikrer at retraktoren ikke faller av, selv når du arbeider gjennom tette kratt eller på klatte steiner.

Det integrerte festehullet i toppen gir deg et ekstra bærealternative – fest på en karabinkroke for å sikre den til en sekk, vest eller vaderne. Den store Defender ble bygget med en patentert snorlås på siden, når du vil at det tilkoblede verktøyet skal ha en fast lengde med snor ute. Hvis det sammenkoblede verktøyet blir hengende på en gren eller falt nedstrøms, slår en overstyringsfunksjon inn for å beskytte retraktoren mot skade da spenningen på linen slippet på få sekunder.

Gerber fiskeredskap er bygget for å vare hele livet. For å sikre deg optimal ytelse skal du alltid skylle kniven med ferskvann og tørk grundig med et rent håndkle etter vask.

Gerber varenummer: # 31-003299

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support