252189 252189

Kinetic Double Action Pump 2x2 L

Dobbeltvirkende håndpumpe

Varenr: 186422
249,-
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Kinetic Double Action Pump 2x2 L er en dobbeltvirkende håndpumpe for bellybåter, pontongbåter, kajakker, kanoer, bademadrasser og søte badedyr.

 

  • 2x 2000cc kapasitet
  • 3x adapter munnstykker
  • Stort håndtak og fotplate 

 

Effektiv pumpe for å blåse opp bellybåter og kajakker

Få enkelhet og pålitelighet med denne robuste Kinetic Double Action Pump. Denne dobbeltvirkende håndpumpen er designet spesielt for oppblåsbare flyteringer, bellybåter, pontongbåter, bademadrasser og søte badedyr som vil gi deg timesvis med sportsfiske, moro og avslapning.

 

Med sin imponerende kapasitet og praktiske funksjoner, vil denne pumpen være ditt uunnværlige verktøy for å oppblåse og tømme luften fra dine favoritt oppblåsbare gjenstander.

 

Robust konstruksjon for langvarig bruk

Kinetic Double Action Pump er laget av materialer av høy kvalitet for å sikre langvarig ytelse. Den tåler daglig bruk og kan håndtere selv de tøffeste oppgavene. Uansett om du skal på en spennende eventyr i elva eller bare slappe av på en luftmadrass i bassenget, vil denne pumpen være din pålitelige følgesvenn som gir deg tryggheten du trenger.

 

Hurtig, effektiv og kraftig pumping

Med en imponerende kapasitet på 2x2000cc vil du oppleve en rask og effektiv oppblåsing. Pumpen er utstyrt med en praktisk toveisfunksjon som pumper luft både på opp- og nedslag, noe som gjør oppblåsingen raskere enn noensinne. Du vil kunne nyte mer tid på vannet og mindre tid på å pumpe opp gjenstandene dine. La pumpen gjøre det tunge arbeidet mens du forbereder deg på å ha det gøy.

 

Allsidig og brukervennlig

Det er inkludert 3 adapter-munnstykker som passer til forskjellige ventiltyper, slik at du kan bruke pumpen til et bredt spekter av oppblåsbare gjenstander. Enten det er en stor bellyboat, flytering, en komfortabel luftmadrass eller en søt badedyr, vil du ha alt du trenger for enkel og problemfri oppblåsing. Med det store håndtaket og fotplaten får du også et solid grep og stabilitet under bruk, slik at du kan oppnå optimal effektivitet.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support