135283 135283 135283 135283

Zpey HM Signature Classic 12,1' #8

Tohånds / 5-delt / Rett håndtak

Varenr: 151256
4 999,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse
Årets nyhet fra Zpey er Classic-seriene, som altså kommer med rett håndtak. Dette er serien for alle som liker aksjonene i Zpey sine stenger, men som ikke er komfortable med det bøyde håndtaket. Zpey er fortsatt overbevist om at det bøyde håndtaket er best for den skandinaviske kastestilen, men er selvfølgelig ydmyke i forhold til at alle ikke ønsker denne løsningen. Her kommer løsningen!
 
Dette er en overraskende kraftfull tohåndsstang som presenterer mindre tuber og dobbelkrokfluer med lette liner og lange fortommer. Det trengs nesten ingen kraft, og med den rette lina vil du få smekre bukter som gjør at du kaster lengre enn du trodde ville være mulig med så lett utstyr. Det perfekte valget om du jakter fisk som blir lett skremt.
 
Lineanbefalinger: Zpey Fusion II #8 – 27gr., Zpey Fusion Compact #8 – 27gr., Zpey running line 0,032.
 
Om serien:
Perfekte fluestenger blir aldri designet på kontoret. De blir til i det samme miljøet der de vil blir brukt, ved sjøen, vannet og elva, der fiske befinner seg. Zpey HM Signature har blitt til gjennom 3 års testing og over 30 års fluefiskeerfaring. Det ligger uendelig mye arbeid bak for å finne den perfekte kombinasjonen av karbon og type stangklinge.
 
Henrik Mortensen tror sterkt på at en god stangdesigner også bør være en god fluefisker og -kaster. Designet bør være basert på viten og erfaring, hvordan ellers kan man vite hva man er ute etter? Stenger lages etter forskjellig typer arter, fiskemetoder, kastevekter og -lengder. Som fluefisker møter du forskjellige forhold, og de som lager stengene bør ha opplevd disse situasjonene.
 
Zpey HM Signature-serien er den nyeste serien til Henrik Mortensen, og han har gjort sitt beste for at resultatet skal bli det beste noensinne. Alle stengene i serien er designet for spesifikke situasjoner, og afor at du skal få maks ut av din tid med fluestanga i hånden. Sagt på en annen måte, så er et av målene til Henrik at du skal få ennå mer glede ut av ditt fluefiske.
 
Alle stangprodusenter har tilgang på de samme type materialene. Det er ingen som har en hemmelig oppskrift, eller benytter seg av materialer ingen andre har. Det som skiller stengene fra hverandre og som suksessen er avhengig av er hvordan man benytter materialene. Sagt på en annen måte, det aller beste av materialer er bortkastet hvis det ikke brukes på riktig måte! Med HM Signature har Henrik benyttet seg av all sin erfaring innen praktisk fiske og design av fiskeutstyr.
 
Thight lines
Henrik Mortensen
 
Spesifikasjoner:
- Alle klingene er produsert av den beste karbonen - 46tonn.
- Stengene er produsert med de beste stangringene fra PacBay.
- Håndtakene er produsert med Zpeys unike korkmiks.
- Alle tohåndsstengene er utstyrt med Zpey sitt nye rette/klassiske håndtak
- Alle tohåndsstengene er 5-delt
 
 
Varenr.: Modell: Anbefalt klumpvekt: Antall deler:
99042024 HM Signature Classic 12' #7  23gr. 5
99042025 HM Signature Classic 12,1' #8 27gr. 5
99042046 HM Signature Classic 13,3' #8 27gr. 5
99042026 HM Signature Classic 13,1' #9 30gr. 5
99042027 HM Signature Classic 13,9' #10 34gr. 5
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support