635773

Xstream Zulu Silver Enkel #12

Enkeltkrok flue

Varenr: 261490
28,-
FargevariantZulu Silver
Vis varianter som liste
-+
6 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Zulu Silver Flue har en unik design med et sølvfarget kropp som tiltrekker seg fiskenes oppmerksomhet. Den er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer lang levetid og holdbarhet. Med denne fluen vil du kunne fange forskjellige fiskearter på en enkel måte.

 

Fluen kan brukes ofte til ferskvannsfiske, og er spesielt effektiv når det gjelder ørret og laks, men det er også tatt gjedder. Det er også rapportert om sjøørret og havabbor fra de som fisker i saltvann (selv om dette ikke er en "rustfri" krok).

 

Med Zulu Silver Flue kan du forbedre sjansene dine for å få en stor fangst og gjøre fisketuren enda mer spennende og vellykket.

 

Xstream fluene er en serie med et utvalg av våtfluer/streamere til ørret, røye, harr, sik, laks og sjøørret. Fluene er levert av firmaet Turrall, som er en av de eldste produsenter av fluer på markedet i dag og har bundet fluer siden midten av 1800-tallet.

 

De lange tradisjonene og kunnskapen rundt binding gir fluer av god kvalitet som holder lenge. Du finner både velprøvde og kjente klassiske mønstre som står høyt på menyen hos fettfinnefiskene.

 

Kommer med krokstørrelsene

  • Enkel #12

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support