90207

Woolpower Zip Turtleneck 200 Black XXL

Trøye med glidelås laget av ullmiks

Varenr: 119148
719,-Kampanjepris
899,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Woolpower Zip Turtleneck 200 er en trøye eller pologenser i ullmiks med lav turtleneck krage og kort glidelås for ventilasjon og har 200g pr m2 fra Ullfrotté.

 

Genseren er rundtstrikket og uten langsgående sømmer. Forlenget bakside for å hindre tomrom mellom genser og bukse. Strikket ermer.

 

Flatstrikket på utsiden i polyester og frotté innside av merino ull / polyamid.

 

Ull er naturens eget funksjonsmateriale og så langt har det ikke vært mulig å kunstig produsere en fiber med ullens unike egenskaper. Naturen hadde dermed allerede løst problemet med å fryse og svette allerede før vi begynte å forske på det.

 

Ullfrotté original er et materiale som ble utviklet av oss på begynnelsen av 1970-tallet i Östersund, Jämtland. Den er slitesterk og består av fin merinoull, polyamid/polyester og fremfor alt – luft!

 

Materialer

  • 60% Ull 
  • 25% Polyester 
  • 13% Polyamide 
  • 2% Elastine 

 

Trøye polo - sort 

Art. No: 7222


 

Hvordan ta vare på dine Woolpower klesplagg av ull?

Woolpower produserer klær med høy slitestyrke og lang levetid slik at du kan bruke plagget år etter år. Men for å være sikker på at den virkelig varer lenge, må du ta vare på plaggene dine.

 

Ull er selvrensende

Ullfiberens evne til å absorbere og nøytralisere vond lukt er langt overlegen andre tekstilmaterialer. Ull er lettstelt, selvrensende og lukter ikke vondt. Keratin som finnes i ullen bryter naturlig ned stinkende bakterier fra huden.

 

Kjernen i ullfiberen består av to forskjellige celletyper som absorberer forskjellige mengder fuktighet, noe som får den ene til å svelle mer enn den andre. Dette betyr at de er i konstant friksjonsbevegelse mot hverandre. Denne egenskapen skaper en mekanisk, selvrensende effekt.

 

Vask sjeldnere

Det som slites mest på en klesplagg er å vaske dem. Det fantastiske med ull er at den er selvrensende og ikke trenger å vaskes så ofte. Beskytt derfor miljøet og stå over noen vask. En enkel lufting kan være nok.

 

Noen ganger må du tross alt vaske Woolpower-plagget ditt. Når du vasker klær av ull, er det greit å bruke et vaskemiddel til ulltøy, for eksempel Woolcare eller andre vaskemidler beregnet for ullplagg.

 

Dette gir en skånsom vask som inneholder det naturlige ullfettet lanolin, som bidrar til å bevare ullens egenskaper. Et ekstra tips er å vaske plaggene på vrangen for å forlenge levetiden ytterligere og husk å ikke bruke tøymykner da denne mykneren ikke skal brukes da Woolpower-plagg er myke og behagelige i seg selv.

 

Rengjør skuffen for vaskemiddel før du legger i vaskemiddel for ull.

 

Krymper ikke

Klærne krymper ikke nevneverdig, men trekker seg litt sammen. De er elastiske og former seg etter kroppen på en behagelig måte etter at du tar dem på. Desto mer bevegelse det er i vaskemaskinen desto mer trekker materialene seg samemn og dette er grunnen til at du alltid skal vaske ullplaggene på maskinens ullprogram.

 

Fiks og reparer

Woolpower sin unike strikketeknologi gjør at plaggene binder mye luft og dermed varmer ekstra godt. Ullen er løst strikket og har fine frottéløkker på innsiden.

 

Dette gjør at klærne lett nupper seg, men det er ingenting som påvirker funksjonen. Er det derimot gå en maske eller bli hull i skjorta, er det greit å stoppe dette hullet så raskt som mulig.

 

Om Woolpower sin filosofi

Svensk produksjon med fokus på høy kvalitet er grunnlaget for hele Woolpowers forretningskonsept. Woolpower har oppsummert det i setningen Responsibly Made in Sweden, og det er akkurat det et Woolpower-produkt er – ansvarlig produsert i Sverige.

 

Det handler om ansvar på flere nivåer. Ansvaret for Woolpower handler om:

  • Å sette personen bak klærne i sentrum hvor rettferdig ansettelse er en selvfølge
  • Å produsere et produkt med høy slitestyrke og lang levetid for å påvirke miljøet minst mulig
  • Å ha god kontroll over forsyningskjeden sin.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support