140749

Whiting 100's Saddle Grizzly #12

Grizzly krok #12

Varenr: 156871
299,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Whiting 100 løse hackle fra saddel av høyeste kvalitet til binding av tørrfluer. Gradert for krokstørrelser og nok fjær for å binde 100 fluer, derav navnet. Hver pakke inneholder cirka et dusin fjær.

 

  • Fjær av høy kvalitet
  • Godt egnet til binding av tørrfluer
  • Nok fjær i pakken til å binde 100 fluer
  • Hverpakke inneholder ca et dusin fjær

 

Sannsynligvis en av de beste "mye-for-pengene" pakkene innen fluebinding, Whiting Farms 100-pakker har blitt enda bedre! Disse verdi pakkene vil være + eller - den angitte størrelsen. Sadelhackler som vil binde minst 100 fluer, i gjennomsnitt. Virkeligheten er at du sannsynligvis vil få mange flere fluer ut av det, og du kan kjøpe disse i bare de størrelsene og fargene du liker. Krokstørrelsen på pakkene tilsvarer 100 fluer i den krokstørrelsen du vil kunne få ut av pakken. 

 

Whiting - Verdens ledende leverandør av fjær til fluebindere

Et enestående utvalg med genetiske nakker og saddler, avlet fram gjennom mange generasjoner av nøye utvalgte hønseraser. Fra Henry Hoffmans pionerarbeide på 60-tallet, via Tom Whitings overtakelse i 1989, til dagens roduktlinje. Fremdeles er det tørrfluenakkene og –saddlene Whiting er aller mest kjent for, og hvor kvaliteten er overlegen i forhold til øvrige alternativer på markedet. De siste årene har også sett mange nye spesialfjær til ndre bruksområder, blant annet American hane- og hønenakker til laks- og kystfluer, Coq de Leon og nå de nye Spey nakkene.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support