336073 336073 336073 336073 336073 336073

WeHunt GPS Plus hundepeiler

GPS enheten til bruk med WeHunt app

Varenr: 213923
5 490,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

WeHunt GPS Plus er en svensk-produsert hundepeiler. Den har lang batterilevetid (72-168 timer avhengig av oppdateringshastigheten) og ubegrenset rekkevidde via GSM-dekning. WeHunt GPS Plus-abonnement inneholder støtte for visning av Garmin-enheter via Garmin Connect IQ.

 

WeHunt GPS Plus har trådløs lading, innebygd M2M SIM, robust antenne, ON/OFF knapp, 5-60 sekunders oppdateringsfrekvens, innebygd mikrofon, er helt vanntett og veier kun 182 gram.

 

I tillegg har den en innebygd nødsender som slås på automatisk når det er 8% batteritid igjen. Nødsenderen kan sende radiosignaler i opptil 3 dager og gir mulighet for å peile den inn med radiomottaker (tilbehør) som en ekstra sikkerhet for deg og din hund.

 

WeHunt GPS Plus er enkel å komme i gang med. Straks du aktiverer abonnementet ditt, vises GPS automatisk i WeHunt hvor du ser avstand, hastighet, retning etc.

 

Du velger med et enkelt trykk å dele hundens posisjon med jaktkameratene dine.

 

Ønsker du å bruke WeHunt GPS Plus som et GSM-basert tillegg til din Garmin-enhet? Nå har du friheten til å velge! Kjøper du en WeHunt GPS Plus med abonnement inkluderer den støtte for visning av Garmin Alpha og Astro via Garmin Connect IQ. For å gjøre dette trenger du en kompatibel smartklokke fra Garmin: https://developer.garmin.com/connect-iq/compatible-devices/

 

Med WeHunt-appen for Garmin Connect, forvandler du din Garmin-klokke til en jaktapp der du kan se dine jaktkamerater, hunder og egen posisjon rett fra håndleddet. Dette betyr at du kan legge både telefon og peiler i lommen når jakten er på sitt mest spennende.

 

I tillegg overfører klokken posisjoner via Garmin Astro eller Alpha til din WeHunt-app for økt sikkerhet for deg og din hund.  Vi våger påstanden om at dette er den mest komplette løsningen for hundeførere og jaktlag.

 

VIKTIGE FUNKSJONER Beskrivelse
Sporing via GPRS Enheten kommuniserer med WeHunt over internett og kan derfor ses på din telefon, uavhengig av avstand fra deg og hunden
Kompatibel med Garmin Se din Garmin peiler sammen med din WeHunt GPS Plus i WeHunt
Websporing Følg WeHunt via din pc på my.wehuntapp.com/map
Avlytting Ring opp WeHunt GPS Plus og lytt til din hund
Justerbart sendingsintervall Jaktintervall: 5 sekunder - Energispar: 1 minutt
Standindikator Ikonet på kartet endres når GPS´n har rørt seg innenfor 15 meters radius i 30 sekunder
StatusinformasjonI 5-sekundersintervallet informeres du løpende om enhetens GSM og GPS dekning med push-meldinger i appen
Deling av enhet under jaktEnhetens posisjon kan enkelt deles med hele jaktlaget
Sporlengde10 min, 60min, 6t, 12t, 24t og 48t
SymbolfargeKan endre farge på symbol og spor

 

 

 

TEKNISKE FUNKSJONER Beskrivelse
EnhetGPS, GSM(850/900/1800/1900Mhz) og UHF-sender
UHF-kanaler200 kanaler
Batteri Oppladbart Lithium-Ion
Dataoverføring GPRS
Systemkrav Smarttelefon, nettbrett eller PC
Vekt 182 gram
Størrelse 79mm x 45mm x 35mm
Sertifisering IP67

 

Slik starter du å bruke WeHunt

Last ned appen WeHunt
Om du ikke har appen WeHunt trenger du laste den ned via App Store eller Google Play og registrere en WeHunt-konto.

 

Lade GPS
Lade enheten med medfølgende USB-kabel i minst tre timer første gang. Ved lading starter enheten automatisk og den lyser blått konstant. Når ladingen er fullført slås det blå lyset av.

 

Aktiver WeHunt GPS
For å aktivere din WeHunt GPS, gå til hjemmesiden for aktivering av WeHunt https://whgps.wehuntapp.com/ og skriv inn enhetens unike IMEI-nummer som finnes enhetens forpakning. IMEI-nummer skal bestå av 15 sifre. Aktivering av det innebygde SIM-kortet kan ta fra noen få minutter opp til 1,5 t første gang du bruker WeHunt GPS.

 

Vent på signal i WeHunt
Din GPS blir installert i WeHunt appen allerede ved aktivering. Når enheten er ferdig ladet så vent derfor på signal i appen. Tenk på att enheten trenger GPS-kontakt og være i bevegelse første gang, gå derfor gjerne utendørs.

 

LÆR DEG Å BRUKE WEHUNT GPS

 1. Lad enheten i minst tre timer første gang.
 2. Ved lading starter enheten automatisk. Blått lys lyser konstant.
 3. Det blå lyset slås av når ladingen er fullført.
 4. Hvis enheten er helt stille, vil den gå inn i standby-modus.
 5. Enheten vil starte automatisk når bevegelsessensoren registrerer bevegelse.
 6. GPS-innstillingene når du via appens venstre hovedmeny,
 7. Du kan velge blant følgende oppdateringsintervaller:
  a. Energispar: Enheten sender posisjon hvert 15. minutt. 
  b. 5 min: Posisjon sendes hvert femte minutt. 
  c. Jakt: Posisjon sendes hvert 10. sekund.
 8. Batteritiden er nntil 100 t i energisparmodus, ca 20 t i jaktmodus.
 9. GPSen er utstyrt med mikrofon og høyttaler. Vil du ringe opp enheten tilkommer din operatørs samtalepriser til utlandet (EU/EØS).
 10. Vil du dele GPSen posisjoner med andre må du delta på en jakt via WeHunt. Klikk på den aktuelle jakten i appens hovedmeny og velg ”Vis på kartet”. Klikk så på extramenyen i høyre hjørne, velg GPS og ”Vis for andre”.
 11. Du kan velge farge på enhetens symbol og spor på kartet i appen. Klikk på GPSen i appens hovedmeny og velg ”Endre”.

 

SIMKORT
Aktivering av SIM-kortet kan ta fra noen minutter opp til 1,5 t første gang du bruker WeHunt GPS. Husk på att enheten behøver GPS-kontakt og være i bevegelse første gang du kobler den til appen, gå derfor gjerne utendørs.

 

Info om WeHunt Appen

 • WeHunt er Nordens jaktapp #1
 • Planlegg, følg og del dine jaktopplevelser med Wehunt – Nordens mest populære app for en enklere og tryggere jakt.
 • Nå med topografiske kart fra kartverket.no


PLANLEGG – Enklere administrasjon og planlegging
Inntegning av jaktområde med grenser. Du kan enkelt markere poster, foringsplasser, samlingssteder, m.m. Fungerer via app, desktop og nettbrett. Skriv ut jaktkart i A4 og A3. Legg opp ditt eget jaktlag og inviter til jakt. Se jakttider, kalender og værprognoser.

FØLG – tryggere jaktopplevelser med realtidsposisjonering av dine jaktkompiser
Med WeHunt GPS (tilbehør) kan alle dessuten følge hunden/hundene på kartet. Dette øker sikkerheten for jegere såvel som hunder. Med GSM-dekning har WeHunt GPS ubegrenset rekkevidde og er derfor et bra supplement til en satelittbasert enhet, exempelvis Garmin Astro.

DEL – Del jaktområdet med dine venner
Integrer ditt viltkamera og få bildestrømmen levert direkte i appen. Du velger selv om du vil dele bildene med andre. Med innebygd chat kan jaktlaget kommunisere lydløst og enkelt. Publiser observasjoner og påskutt vilt via appen. Automatiske jaktrapporter via mail og mulighet til å spille av tidligere jakter i filmformat på web.

NÅR BARE DET BESTE ER GODT NOK
Ferske kartdata direkte fra Kartverket.no. Med WeHunt Pro får du tilgang til det mest detaljerte og oppdaterte norgeskartet som er tilgjengelig digitalt, levert av Kartverket.no. Fungerer både i app og via webverktøyet My WeHunt.


Tips: Skal du på jakt i et område med dårlig mobildekning? Zoom inn og ut på det aktuelle området før jakten så lagres kartbildene lokalt i telefonens minne under en begrenset periode.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support