393306 393306

Vision Bamboo Bug & UV Hoodie S

Petrol

Varenr: 232880
445,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Vision Bamboo Bug & UV Hoodie er en teknisk genser spesielt egnet til fiske i tropiskefarevann med mye og sterk sol. Genseren har en avslappet og behagelig passform som gjør den meget komfortabel å bruke.

 

Bamboo Bug & UV Hoodie er produsert med en blanding av bambus og polyester noe som gjør at den trekker fuktighet og fordamper eller flytter den til neste lag, denne funksjonen sørger for å holde deg tørr. Stoffet er vevd slik at det låser luftlagene og er derfor et utmerket plagg innerst til kroppen under kjølige forhold, men samtidig holder deg kjølig på varme sommerdager.

 

Bambus gir deg den samme supermyke følelsen som silke, takket være babmbusens antibakterielle egenskaper holder du deg friskere og luktfri lengre. Bambus er en av de raskest voksende plantene i verden, noe som gjør den til en av de mest bærekraftige kildene for tekstilfiber.

 

Vision Bamboo Bug & UV Hoodie er i tillegg behandlet med Tanatex anti-myggmiddel som er basert på permetrin slik at insekter holder seg borte og man unngår irriterende innsektsbit under fisketuren. Geneseren blokker i tillegg skadelige UV-stråler og er behandlet med UPF 50.

Alternativer
Andre kjøpte også
Tasmanian Devil Originalen
Velg
24%
Fra 37,-
49,-
100+
Tempelhund Bakken Flies
Velg
74%
18,-
69,-
100+
Prey Target
Velg
49%
Fra 71,-
139,-
100+
Support
393306