275669 275669 275669

Viking Hunter Delux GTX 45

Høy og kraftig jaktstøvel med Gore-Tex®

Varenr: 194107
4 199,-
-+
1 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Med kamuflasjemønster fra Realtree og enestående ytelse er Hunter Delux en av de mest nyskapende støvlene en jeger kan ha.


Det høye skaftet i kvalitetslær gir støtte og suveren beskyttelse i ulendt terreng. Vikings egenutviklede snøresystem har kulelager i den midtre maljen, springbelastede låsehemper og utskiftbare hemper i skaftet gjør det lettere å stramme og låse støvelen og som samtidig slipper raskt når du vil ta av støvelen. Den myke, lette PU mellomsålen gir god demping. Hunter Delux har en bred lest men med et godt grep rundt hælen som sørger for god komfort på alle jaktturer. Dette er en mer fleksibel jaktstøvel som gir den ankelstøtten som trengs til reinsjegere med tung sekk og som kombinerer det med riktige knekkpunkt og innebygd tåspring. Dette gjør den like aktuell til rypejegere. Hunter Delux har slitesterkt fullnarvet skinn (2,6 mm) og GORE-TEX® membran som både er vanntett og pustende. Behagelig kalveskinnsfor, og lydløs nubukkile i kragen og pløsa sørger for at jegeren kan gå lydløs i skogen på jakt etter bytte.

Gummiert tåparti som strekker seg rundt hele støvelen gjør den stivere og mer slitesterk. Uttagbar Ortholite innleggsåle følger også med. Hunter Delux har Vikings egenproduserte og unike UGC® yttersåle lagd av naturgummi, og med grovt mønster plassert i forskjellige retninger, også under fotbuen, noe som gir et uslåelig grep, uansett terreng. Skafthøyde: 29 cm. Vekt størrelse 41: 1115 gr.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support