231521 231521 231521 231521 231521

Viking Falk Neo 44

Allsidig gummistøvel med 5mm neopren

Varenr: 179964
999,-Kampanjepris
1 499,-Ordinær pris
-+
10 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Viking Falk Neo er en allsidig gummistøvel med neoprenfor, og fikk karakter «Beste Allrounder» i Villmarksliv, mai 2019. Støvelen er tiltenkt jakt og annet friluftsliv der våte stier og røft terreng er viktige ingredienser. Falk Neo er produsert i lett gummi (Light Weight Rubber, LWR), med trelags forsterkninger i framfoten og på hælkappen. Virkelig en støvel for røft terreng.

 

 

 • Laget av naturgummi
 • UGC® yttersåle for godt grep
 • Hurtigtørkende fôr
 • Fôr i neopren for ekstra varme
 • Formstøpt innersåle for komfort
 • PVC-fri

 

 

Falk Neo har stålgelenk for god stabilitet. Skaft og fôr er utstyrt med 5 mm neopren, et lett, fleksibelt, vanntett materiale. Falk Neo har formstøpt EVA mellomsålen og ekstra støtdemping i hælen, slik at den er behagelig å bruke på lange turer. Innleggsålen kan tas ut til tørking.

 

 

UGC - Ultimate Grip Concept

Den er også utstyrt med Vikings unike UGC®-såle, (Ultimate Grip Concept) - en slitesterk og grovmønstret yttersåle som har knaster i forskjellige retninger, også i fotbuen, slik at den gir suverent grep til alle typer underlag. UGC er selve definisjonen på bakkekontakt.

 

Til Viking Falk Neo er UGC-Rubber kombinert med de beste egenskapene fra Viking sin såleteknologi. UGC-Rubber er spesielt utviklet for tøft terreng som du kan møte på når du jakter, er på fjelltur eller møter på veldig variert terreng.

 

For å opprettholde maksimalt grep på underlaget er det nødvendig å ha forsterkninger for å stabilisere bevegelsene i foten, selv i rlft terreng.UGC-rubber er basert på UGC-Mountain yttersåle som har ekstra demping, beskyttende og gripende egenskaper.

 

 

Det naturlige valget for lange dager ute

Falk Neo er det naturlige valget for lange dager i fjellet, i skogen eller om du skal vasse i myra. Passform: Normalt skaft og normal ankel, romslig foran i foten. Alle Vikings gummistøvler er håndlaget i naturgummi, og alle våre støvler blir testet for vanntetthet før de forlater fabrikken. Støvelen er PVC fri og vegansk.

 

 

Tekniske detaljer

Viking Falk Neo
Passform Normal til vid
Skaft høyde 39,5 cm
Skaft bredde 41,3 cm
Fôr Neoprene
Innersåle Polyester
Mellomsåle Rubber
Yttersåle UGC Rubber


Testet i magasinet Jeger November 2019

Sitat: "Jakter du mye i fuktig terreng, og samtidig vil holde varmen på beina når du setter deg på post? Da får du både pose og sekk med neoprenstøvler! Viking Falk Neo byr i tillegg på suverent grep, omtrent som en god jaktstøvel." og "Bedre innersåler på Falk Neo gjør at du slipper sokkesig."

Les hele testen her: Test av Viking Falk Neo (Betalingsmur)

 

Hvordan vaske Viking gummistøvler

Vikings gummistøvler er laget av slitesterkt naturgummi. Ved å følge disse rådene kan du forlenge støvlenes levetid:

 

 • Viking har en egen spray for vedlikehold av gummistøvler. Spray jevnt på overflaten, tørk av med en ren klut og la det tørke. Gjenta prosessen til støvlene har fått tilbake glansen. Vedlikehold hindrer sprekkdannelse.
 • Fjern eventuell fuktighet på innsiden av støvlene ved å ta ut innleggssålen og legge inn avispapir. Bruk aldri varme eller skotørker.
 • Oppbevar alltid gummistøvlene innendørs på et kjølig sted. De er laget av naturgummi og er ømfintlige for sollys og varme.
 • Sprayen må oppbevares utilgjengelig for barn. Vask hendene etter bruk.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support