630745 630745 630745 630745

Tufte M Puffin Sweater Light Grey L

Komfortabel og supermyk genser

Varenr: 260233
279,-Kampanjepris
699,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Tufte M Puffin Sweater er den mest komfortable og supermyke genseren fra Tufte i college-materiale. Genseren er perfekt som del av et behagelig helgeantrekk – sammen med joggebuksene vil du oppleve avslapning på høyt nivå.

 

Til hverdags passer genseren fint til jeans, og kan gi deg litt komfort i en ellers hektisk timeplan. Laget i myk bambusviskose blandet sammen med økologisk bomull.

 

Om bambusviskose

Bambus er raskt fornybart, det er effektivt når det gjelder vann- og arealbruk, og det krever ingen bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Et bra råmateriale med andre ord. Bambusviskose faller mellom kategoriene naturfiber og syntetisk. Tufte trekker ut bambusens naturlige cellulose via en kjemisk prosess, og spinner dette til et mykt, komfortabelt og pustende materiale.

 

Om økologisk bomull

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av kunstig gjødsling eller sprøytemidler; produksjonen fremmer og forbedrer det biologiske mangfoldet og biologiske sykluser. Det forbedrer jorden og bruker ofte mindre vann. Et bedre valg med tanke på miljøet, rett og slett.

 

Materiale

  • 47,5% bambusviskose, 47,5 % økologisk bomull og 5 % elastan
  • Materialvekt: 280 gsm

 

Vaskeanvisning

  1. Maskinvask ved 40?
  2. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner. Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren.
  3. Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel
  4. Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)

 

Om Tufte Wear

De siste årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle. 

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support