630629 630629 630629

Tufte M Active Thermal Set Harbor M

Superundertøy laget av 100 % bambuskull

Varenr: 260204
799,-

-30% på ditt neste kjøp

-+
4 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Tufte Active Thermal sett er det nye superundertøyet som er laget av 100 % bambuskull; et miljøvennlig materiale som begrenser miljøfiendtlig avfall og er kjent for å være svært godt for sensitiv hud.

 

 • Slim fit
 • Hurtigtørkende og pustende
 • Diskret Tufte-logo på skulder
 • Logopatch nederst på overdelen
 • Kløfri Bambuskull

 

Superundertøyet har en vaffelmønstret konstruksjon for god ventilasjon, og har gode fukttransporterende egenskaper samtidig som det er hurtigtørkende. Disse egenskapene gjør Active Thermal til et utmerket valg ved høy aktivitet!

 

Settet består av en rundhalset langermet genser og en longs med elastisk strikk i livet. Plaggene er sydd med flate sømmer for ekstra god komfort.

 

Trøyen har rund hals, lange ermer og tettsittende passform. For ekstra komfort er det sydd inn paneler under ermene for at det ikke skal være sømmer som irriterer deg mens du er i aktivitet. Stillongsen har myk Tufte-strikk i livet. For å gjøre superundertøyet så behagelig som mulig er både overdel og underdel sydd med flate flat-lock sømmer som ikke er til irritasjon. God tur!

 

 

Viktig om størrelser

Liten i størrelsen, vipper du mellom to størrelser burde du vippe opp. Superundertøy laget av 100 % bambuskull.

 

Om bambuskull

Bambuskull er biter av bambusplanter, brent i ovn på svært høy temperatur fra 800°C til 1200°C. Materialet er gunstig for miljøet da det reduserer forurensende avfall og rester. Bambuskull er også kjent for å være veldig vennlig mot sensitiv hud. Råvaren og den ferdige metervaren er bedre sett fra et miljøperspektiv da det forurenser mindre under produksjon sammenliknet med konvensjonell polyester som vanligvis brukes i superundertøy. I tillegg er det mykt, allergivennlig og helt vegansk.

 

Materiale

Materialet er fuktabsorberende og hurtigtørkende, og meget godt egnet til høy aktivitet. Det vaffelstrikkede mønsteret gir i tillegg en luftig og komfortabel følelse, og med flate sømmer gir dette superundertøyet deg en behagelig opplevelse på turen.

 • 100 % bambuskull
 • Materialvekt: 140gsm

 

Vaskeanvisning

 • Maskinvask ved 40
 • Ikke bruk blekemidler eller tøymykner
 • Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel
 • Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)

 

Om Tufte Wear

De siste årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support