630605 630605

Tufte M Active Tee V2 All Aboard L

Hurtigtørkende og komfortabel T-skjorte

Varenr: 260198
399,-

-30% på ditt neste kjøp

-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Tufte M Active Tee V2 er en treningstrøye til herre som er både lett, hurtigtørkende og veldig komfortabel å trene i, perfekt til de aktive fisketurene med tiunge løft.

 

  • Elastiske sømmer
  • Raglan ermer
  • Hurtigtørkende materiale

 

I tillegg transporterer T-skjorten fuktighet raskt. Sømmene er elastiske, flate og irriterer ikke, og plassert så de ikke er i konflikt med bevegelse. Det er også lagt til paneler under ermene slik at du ikke skal ha irriterende sømmer i armhulen mens du trener.

 

T-skjorten har smal passform. På ermer og øvre rygg finner du Tufte reflexlogo, så du skal synes om du tar deg en joggetur på kveldstid. Tufte Active er treningstøy som passer alle menn uansett aktivitetsnivå, enten du skal gå deg en rask tur eller ta en hard økt på romaskinen. .

 

Materiale

90 % resirkulert polyester og 10 % elastan

 

Vaskeanvisning

  1. Maskinvask ved 40
  2. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner. Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren.
  3. Anbefales å tørke uten bruk av tørketrommel
  4. Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)

 

Om Tufte Wear

De siste årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support