453433

Tufte Boxers M Black Beauty

Sporty boxer i bambusfiber - dame

Varenr: 252836
149,-Kampanjepris
199,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Uansett hva du gjør, så vil disse bokserne holde seg på plass – uten å klemme eller vandre. Lengre i bena enn hipsteren, og vil holde deg komfortabel når du er ute på tur eller i aktivitet. Laget av vår unike SoftBoost™ blanding av bambus lyocell og modal fibre, som gir deg utrolig mykhet, slitestyrke som kan måle seg med bomull og en mer bærekraftig produksjon.
Tufte bokseren til dame er Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert, som vil si at plagget er helse- og allergitrygt og garanterer at plagget er fritt for skadelige restkjemikalier. Oeko-Tex® standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.

Beskrivelse
Materiale og vedlikehold
Materiale: 95 % SoftBoost™ og 5 % elastan
Vedlikeholdsråd: Maskinvask ved 60°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer.
Tenk på miljøet – ikke vask for ofte.

Produktdetaljer
Detalj: Strikk i livet med Tufte logo, medium lengde
Mønster: Ensfarget, to-farget eller melert

 

SoftBoost™

Vårt unike SoftBoost™ materiale kommer fra en blanding av bambus lyocell og modal fibre. Denne miksen har alle fordelene vi liker fra bambusviskose, men det er sterkere – selv når det er vått. Det er til og med sterkere enn bomull. Fordelene ved dette nye, sterke materialet er mange, her er et par:

 

  • En langt mer bærekraftig produksjonsmetode
  • Utrolig mykhet og komfort
  • Det holder formen, vask etter vask
  • Det bruker lengre tid på å slites

Bambus


Bambus vokser raskt, bruker mindre vann, ingen sprøytemidler, ingen kunstgjødsel og ingen kunstig vanning. Vi driver heller ikke flatehogst, da alle våre gårder praktiserer bærekraftig skogbruk. Og pandaen? Den spiser en helt annen type bambus enn den vi bruker, så den går ikke sulten pga vår produksjon. Kort sagt er bambus ganske fantastisk, og samtidig miljøvennlig og grei!

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support