429997 429997 429997

Tufte Men`s Aspen Henley L

Bestefarstrøye, Light Grey Melange

Varenr: 245055
374,-Kampanjepris
499,-Ordinær pris
-+
10 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Oter Henley fra Tufte er en klassisk bestefartrøye som gir deg en avslappet og tidløs look.


For litt kjølige dager kan T-skjorten lett erstattes med vår langermede Henley. Enkel og klassisk, med små detaljer som gjør den interessant.
Et komfortabelt valg laget av vårt unike SoftBoost™-materiale, en myk miks av bambus lyocell og modal fibre. Rett og slett en komfortabel og pen langermet trøye til herre.


MATERIALE OG VEDLIKEHOLD

 • Materiale: 95 % SoftBoost™ (70 % bambus lyocell og 30 % modal) og 5 % elastan
 • Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, ikke tørk i tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
 • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte
 • Detalj: Rund hals, lange ermer, smal passform, knapper på brystet
 •  

   

  HVA ER SOFTBOOST™?

  uftes unike SoftBoost™-materiale er laget av bambus lyocell blandet med modal fibre. Mer bærekraftig produksjon, slitesterkt og samtidig silkemykt og behagelig.

  Vi i Tufte er klare i vår bruk av bambus som råmateriale. Men bambus kan brytes ned på mange forskjellige måter, både med og uten å ta hensyn til miljøet. Vi er stadig opptatt av å finne de mest bærekraftige metodene for å lage våre klær, og lyocell er en av disse. Lyocell er prosessen bambus går igjennom for å bli fiber; et lukket loop-system med kun organiske løsemidler. En lyocell-prosess reduserer vannbruken betraktelig ved å resirkulere og gjenbruke vannet og løsemiddelet til det er tomt. Sluttresultatet er et mykt fiber helt fritt for skadelige kjemikalier. I tillegg til null utslipp av skadelige restkjemikalier fra fabrikken. Dette er viktig for oss.


  Modal er rekonstruert tre-basert cellulose fiber: supermykt med høy våtmodul og høy slitestyrke. Treverket er hentet fra gårder som praktiserer bærekraftig skogbruk, og fiberet i seg selv er sertifisert trygg for skadelige kjemikalier.
  Ved å blande disse to fibrene får vi et supermykt, sterkt og holdbart materiale produsert på en mye mer bærekraftig måte.

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Andre kjøpte også
  Support