398562 398562

Tufte Men`s Boxer Briefs 5pk M

inkl Toalettmappe

Varenr: 234627
799,-Kampanjepris
1 099,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Uansett mål, Tufte Boxer Briefs støtter deg hele veien - uten å føles trang. Her får du 5 av de bestselgende boxershortsene fra Tufte, pakket i en fin toalettmappe. Dette er en mykere og mer komfortabel boxerershorts til herre, som raskt blir en favoritt i undertøysskuffen. Laget av Tuftes unike SoftBoost™-materiale, en blanding av bambus lyocell og modal som gjør boxeren usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull.

At den også er laget på en mer miljøvennlig måte gjør Tuftes Boxer Briefs til en absolutt favoritt. Tufte bokseren er Oeko-tex® Standard 100 sertifisert, som vil si at plagget er helse- og allergitrygt. Oeko-tex® standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.

Vi liker å lage pakninger som kan få et nytt liv. Denne 5-packen med boxershortser er pakket i en toalettmappe av økologisk bomullskanvas med glidelåslukking. Toalettmappen er romslig med et stort hovedrom i tillegg til en mindre stikklomme på innsiden. En hempe gjør at den kan henges opp om det finnes en knagg tilgjengelig. Fin å ha med på reise eller hytteturen. Toalettmappen kommer med Tufte logo på siden og på hempene.

Toalettmappens dimensjoner:

Høyde: 11 cm
Bredde: 22 cm
Dybde: 10 cm

 

MATERIALE OG VEDLIKEHOLD
Open tab
Materiale boxer: 95 % SoftBoost™ (30 % bambus lyocell og 70 % modal fibre) og 5 % elastan
Materiale toalettmappe: 100 % økologisk bomull
Vedlikeholdsråd boxer: Maskinvask ved 60°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
Vedlikeholdsråd toalettmappe: Maskinvask ved 40°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
Tenk på miljøet – ikke vask for ofte

Detalj: Strikk i livet med Tufte logo, fôret front, medium lange ben, 5 stk boxere
Pakning: Pakket i en toalettmappe
Farger på boxere: Light green, black, dark blue, dark grey og blue green
Materialvekt boxer: 180 gsm
Mønster: Ensfarget, to-farget og melert
Kolleksjon: Tufte Everywear

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support