371566 371566 371566 371566 371566

Tufte Bambull Switch Longs XS

Longs, dame, Melange/Potpurri

Varenr: 225666
319,-Kampanjepris
749,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Favorittullundertøyet til dame fra Tufte - i vendbar versjon! Ja, du leste riktig. Tufte har laget Bambull® Longs til dame i versjon 2.0.

 

Som sett på Farmen

 

 

Her får du den herlige komforten fra Tufte Bambull® men i en versjon som er sydd slik at den fint kan brukes på begge sider. Ullsiden er markert med en liten sau - trenger du ekstra varme kan du vende plagget slik at du får ullen mot kroppen. Voila!

Bambull® Switch-plaggene fra Tufte er perfekt til alle typer utendørsaktiviteter; gåturer, skiturer, sykkelturer eller annet. Bruk siden med bambusviskose mot huden når du setter i gang, tar du pause og blir kald - ja da vrenger du ullsiden inn. Denne stillongsen passer utmerket under en en turbukse, eller enkelt og greit sammen med et par jeans på en vanlig men kjølig dag på kontoret.
Plagget er kategorisert som varmere enn klassiske Bambull®, dette er på grunn av muligheten til å vende plagget og få merinoull inntil hud som vil gi enda høyere grad av varme. Har du svært sensitiv hud kan ullsiden av plagget klø. Bamull® Switch er derfor ikke garantert kløfritt. Denne garantien gjelder kun klassisk versjon av Bambull®.
Å merke plaggene med innhold og vaskeanvisning er lovpålagt, så det er sydd på vaskelapp på innsiden. For å få av lappen kan du klippe forsiktig med en liten saks eller bruke en sprettekniv. Lappen er sydd på med en egen søm slik at den skal kunne fjernes uten at stillongsen går i stykker.

Alle Bambull®-plagg er Oeko-tex® 100 sertifisert, så du kan være trygg på at stillongsen er trygge å bruke.

MATERIALE OG VEDLIKEHOLD


 • Materiale: 47 % merinoull, 41 % bambusviskose, 12 % nylon og elastan
 • Vedlikeholdsråd: Maskinvask ullprogram 30°C, ikke tørk i tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
 • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte
 •  

  PRODUKTDETALJER


 • Detalj: Strikk i livet, vendbar
 • Mønster: Lys grå melert med detaljer i lys rosa, deler av plagget har mønstret print
 • Vekt: 240 gsm

   

 •  

   

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Tufte Bambull Half Zip Half Zip - Dame
  Velg
  59%
  Fra 329,-
  799,-
  20+
  Andre kjøpte også
  Support