338258

Tufte Bambull Blend Sweater S

Deep Forest Melange - unisex

Varenr: 214645
449,-Kampanjepris
999,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

UNISEX BAMBULL® BLEND SWEATER er en ekstra tykk og komfortabel ullgenser – perfekt hjemme når det er litt huskaldt, men er også fin nok for en høstdag på kontoret.

 

Genseren kan være et godt og varmende lag ute på tur, med eller uten jakke. Laget av en blanding av tykk, varm lammeull spunnet sammen med myk bambusviskose og modal fibre. Med 100% superfin merinoull blandet sammen med lammeullen på innsiden av halsen og i bunn av ermene, beskyttes du mot unødvendig kløe der huden er mest sensitiv.

Bambull® Blend er ikke et tolags produkt på samme linje som våre plagg av Bambull®. Garnet i genseren er spunnet til en blanding og du vil derfor få ull mot huden. Ullen vi bruker er høykvalitets lammeull som sammen med kløfri bambusviskose gir deg en så behagelig opplevelse som mulig.

Dette er et unisex-produkt tilpasset herre, så vi anbefaler derfor kvinner om å gå ned en størrelse fra hva de vanligvis bruker.

Beskrivelse

Materiale og vedlikehold
Materiale: 68 % lammeull, 15 % merinoull, 8,5 % bambusviskose, 8,5 % modal fibre

Vedlikeholdsråd: Maskinvask ullprogram 30°C, ikke tørk i tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer. Tørkes flatt.
Tenk på miljøet – ikke vask for ofte.

Produktdetaljer

Detalj: Rund hals, raglanermer, Tufte-logo på ermet
Mønster: Ensfarget, melert
Vekt: 540 gsm

 

Lammeull


Lammeull er den myke ullen fra lam den første gangen de blir klippet, når lammet er ca seks måneder. Diameteren på ullen er finere og ullen krever minimalt med behandling. Resultatet er et svært mykt, sterkt og elastisk fiber, som passer finfint i våre tykkeste ullgensere.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support