276093

Tufte Boxer Briefs XL Black/Riviera

95% bambusviskose med uslåelig mykhet

Varenr: 194247
174,-Kampanjepris
249,-Ordinær pris
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Tufte Wear Herre Boxer er like komfortabel i sofaen som på fjelltoppen og hele veien i mellom. Boxeren er laget av utrolig myk og allergivennlig* bambusviskose. Stoffet absorberer fuktighet, fungerer temperaturregulerende og begrenser utviklingen av lukt** - med andre ord er det perfekt til bruk i undertøy.
Alle Tufte sorte boxere herre er Oeko-tex® sertifisert. Det betyr at du kan kle på deg uten å bekymre deg for giftstoffer.

Allergivennlig
Grundig testing bekrefter at våre Tufte sorte boxere herre er helse- og allergitrygge*. Bambusviskosefiberne er også utrolig myke og behagelige – selv for personer med sensitiv hud.

Absorberer fuktighet
Bambusviskose absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i tøyet.

Pandavennlig
Bambusen vi bruker vokser vilt og høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen vi bruker er en annen enn pandaen spiser.

Begrenser luktdannelse
Vår bambusviskose begrenser utviklingen av lukt** – det gjør den perfekt til bruk i undertøy.

Temperaturregulerende
Vi bruker hulfiber av bambusviskose som gir plagget en mildt isolerende effekt – det føles lunt i kulda, men kjølende i varmen.

Innhold
95% SoftBoost (50% bambus lyocell og 50% modal) og 5% Elastan.
*Alt vårt undertøy er Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert. Det vil si at plaggene våre er helse- og allergitrygge. Oeko-Tex®  standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.
**Sammenlignet med tekstiler av bomull. Basert på tilbakemelding fra brukere og vitenskapelige tester.

 

Om Tufte Wear
De siste fem årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff i vinter!

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support