302266 302266

Trek'n Eat Wok med Biff og Poteter

God turmiddag med biff - 629 kcal

Varenr: 202808
99,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Trek'n Eat hjemmelaget mat for turfolk: med mottoet "spis som hjemme hos mor". Den gode gryten med potet, biff og grønne bønner er klar til å tilby deg en smakfull smakopplevelse og næringsrik på bare 10 minutter. Oksekjøtt og bønner fungerer som ingredienser for å skape et smakfullt enpottmåltid.

 

Som vanlig på Trek'n Eat er alle ingrediensene naturlige. I tillegg utelates kunstige farger, konserveringsmidler og smakforsterkere. Hell i kokende vann, og nyt dette smakfulle måltidet etter 10 minutter. Med god tilgang på energi, er du nå klar til å fortsette med jaktturen, fjellturen eller opp igjennom fjellet på årets store klatretur.

 

Smakfulle og energirike turmiddager med kjøtt. Disse middagene er enkle og raske å lage, uten at det går utover den gode smaken.

 

Trek'n Eat

Fullverdig frysetørret mat hvor kun vann tilsettes. Trek'n Eat bruker råvarer av topp kvalitet. Moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring gjør at maten beholder viktige vitaminer og mineraler, samtidig som den gode smaken bevares.

 

Ett måltid i hver pose. Innvendig har alle posene fått målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. Alle posene har zip-lock, samt norsk beskrivelse og varedeklarasjon.

 

All Natural

Trek'n Eat-produktene har fått All Natural-merke. Det betyr at de ikke inneholder konserveringsmideler, kunstig farge eller smaksforsterkningsstoffer!
 

 

Når du har vært i bevegelse hele dagen, trenger du mye energi. Trek`n Eat måltider er produsert for å gi riktig og nok næring til kroppen, smtidig som de skal smake godt. Alle levers i stående poser som kan lukken når du venter på at maten skal bli ferdig. Lettvint og raskt.

 

 

Ingredienser

Poteter 28%, snittbønner 15%, storfekjøtt 10%, solsikkeoljepulver (inneholder melk, E551), hestebønner, modifi sert stivelse, potetmel, gulrøtter, stekesaus, krydderblanding (inneholder selleri), salt, pepper, hvitløkpulver, karve, ingefær, naturlig aroma. Kjøttandel tørrvekt: 17 g (tilsvarer ca. 67,4 g fersk kjøtt).

 

Tilberedning

Hell kaldt vann opp til 6 cm på skalaen (100 ml), pisk godt til massen er stiv. Bruk gjerne mer vann om dette ønskes.

 

Allergener

Melk og selleri.

 

Utløpsdato

Dette produktet har 5 år holdbarhet fra pakkedato.

 

Innpakkning

Forseglet vakuumpakket pose

 

Innhold

Innholdsmengde
Netto fyllvekt 170 g
Vanntilsetning 550 ml
Ferdig mengde 720 g

 

Næringsinnhold pr 100 g*
kJ/kcal 1599/382
Fett
- hvorav mettet fett
11,1g
2,0g
Karbohydrat
- hvorav sukkerarter
51,8g
6,5g
Kostfiber 2,8g
Protein 15,3g
Salt 1,7g

 *De angitte mengdene og antall kalorier kan endres noe avhengig av partiet.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support