442778 442778 442778 442778 442778

Tickless Home

Kjemikaliefri ultrasonisk flåttjager

Varenr: 249297
549,-
Ubekreftet 01.09.2022
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tickless Home plug-in er en kjemikaliefri ultrasonisk flått- og loppejager. Fjerner du halsbåndet til katten eller hunden med Tickless®-anhenget hjemme? Tar du av Tickless Human med en gang turen er over. Selv om flått er utenfor hjemmet ditt, ikke glem det faktum at insektene kommer med dyrene og klærne dine inn i huset. Etter en tur kan det være lurt å dekke området kjæledyrene hviler i eller der du henger fra deg klærne etter turen.

 

 • Kjemisk fri
 • Dekker 30 kvm
 • Ingen lukt og dufter
 • Trygt å bruke for alle
 • Vitenskapelig bevist
 • Beskyttelse hele sesongen
 • Forebyggende løsning

 

Tickless® Home sikrer at kjæledyret ditt, og du selv, forblir beskyttet selv om ikke har på seg Tickless Pet og Tickless Human brukes innendørs.

 

Bare plugg inn enheten i stikkontakten, og den vil jage både flått og lopper i alle miljøer der den er installert, og dekker en plass så stor som 30 kvadratmeter.

 

Det er ikke giftig og frigjør ikke kjemiske stoffer eller lukter, noe som gjør det trygt å bruke selv for unge, eldre, syke eller gravide kjæledyr.

 

Enheten sender ut ultralydpulser som er umerkelige for mennesker og kjæledyr, men forstyrrer parasitter, og holder dem dermed borte fra kjæledyret ditt. Enheten fungerer med en 110-230 V strømforsyning og er i stand til å dekke et areal på ca. 30 kvm. Enheten er først og fremst beregnet på forebyggende formål.Tickless®-teknologien har gjennomgått strenge tester og ble bevist effektiv av en klinisk studie ved School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory ved University of Camerino, Italia.


Slik bruker du: Koble enheten til en 110-230V stikkontakt i nærheten av kjæledyrets seng/teppe på en måte at de utsendte ultralydbølgene ikke hindres av noen gjenstand. Korte blå blink etter plugin indikerer at enheten fungerer som den skal. Deretter lyser det blå lyset permanent. Når Tickless Home er på, avgir den en liten tikkelyd. Driftsområde er ca 30 kvm. Lydbølgene går ikke gjennom vegger.

Enheten har Europlug (eller Type C elektrisk plugg) som er vanlig i Europa.

Ved teknisk feil tilbyr vi 12 måneders garanti for enheten.21

 

Slik bruker du Tickless Human

 1. Koble enheten til en 110-230V stikkontakt i nærheten av kjæledyrets seng/teppe eller rom du vil beskytte, på en måte at de utsendte ultralydbølgene ikke hindres av noen gjenstand.
 2. Korte blå blink etter plugin indikerer at enheten fungerer som den skal.
 3. Deretter lyser det blå lyset permanent.
 4. Når Tickless Home er på, avgir den en liten tikkelyd.
 5. Driftsområde er ca 30 kvm. Lydbølgene går ikke gjennom vegger.

 

Noen bruker tips

 • Ikke dekk til enheten, da dette vil hindre de utsendte ultralydbølgene.
 • I områder som er tett befolket av flått, er 100 % beskyttelse ikke garantert.
 • Ved teknisk feil gir vi 12 måneders garanti på enheten.

 

Innholdet i esken

 • 1 stk Tickless Home
 • Strømadapter

 

Noen raske FAQ om Tickless

Hvordan fungerer TICKLESS?

Enheten sender ut en rekke ultralydpulser som er umerkelige for mennesker, kjæledyr eller dyreliv, men som forstyrrer flått og lopper og holder dem unna.

 

Hva er denne ultralyden?

Ultralydbølge er en akustisk (lyd)energi i form av bølger som har et frekvensområde over det menneskelige hørselsområdet. Lydene mennesker kan oppfatte har en frekvens fra 20–20 000 hertz (Hz). Selv om hunder og katter hører mye bedre enn mennesker, blir de ikke forstyrret av den svært høye frekvensen på 40 kHz, noe som gjør TICKLESS-enheten helt trygg og ufarlig.

 

Hunden min kan høre ultralyd, er det ikke forstyrrende for den?

Nei! Selv om hunder og katter hører mye bedre enn mennesker, blir de ikke forstyrret av lydbølgen TICKLESS sender ut. Hunder kan realisere ultralydbølger mellom 25-30 KHz, enheten arbeider med 40 KHz, noe som gjør enheten helt trygg og ufarlig.

 

Gir TICKLESS 100 % beskyttelse?

På grunn av den siste feltstudien kan vi konkludere med at enheten er 94 % effektiv mot flått uten å bruke noen farlige kjemikalier! For å sikre best mulig beskyttelse, anbefaler vi å ta andre forholdsregler (f.eks. sjamponering) før bruk.

I områder som er tett befolket av flått, er 100 % beskyttelse ikke garantert. Den er ikke egnet for å fjerne flått eller lopper fra kjæledyr som allerede har blitt smittet.

 

Kan jeg bruke TICKLESS sammen med andre flått- eller loppemidler?

Ja! I områder som er tett befolket av flått, kan vi riktig nok ikke garantere 100 % beskyttelse, så ethvert annet parasittavvisende insektmiddel eller insektsjagende klesplagg er et ekstra beskyttelsesskjold.

 

 

Om selskapet bak Tickless

Nyt naturen uten flått og lopper

Selskapet bak Tickless heter ProtectONE og ble grunnlagt i 2010. De er et innovasjonsdrevet selskap som fokuserer på å tilby kjemikaliefrie løsninger mot parasitter. Deres mål er å tilby de mest pålitelige og effektive miljøvennlige midler for flått, lopper og støvmidd for alle i familien, inkludert kjæledyrene våre. Produkter finnes i 52 land på fem kontinenter.


Europas kjemikaliefrie løsning mot parasitter nummer én

Tickless er fokusert på kliniske testbaserte løsninger som er ufarlige for mennesker, dyr og natur. TICKLESS®- og MITELESS®-merkene tilbyr toppmoderne teknologi og gir den beste løsningen mot parasitter som flått, lopper og støvmidd.

 

"Kjemikalie- og luktfri beskyttelse for hele familien"

Hos ProtectONE innoveres kontinuerlig, og derfor utvides produktutvalget år for år. Tickless jobber kontinuerlig med å forbedre produktene sine og for å tilby utmerkede løsninger for kundene

 

Med Tickless sine innovative løsninger og ekspertise arbeider de mot spredningen av store sykdommer som borreliose, Babesia eller astma forårsaket av støvallergi. De jobber aktivt for en verden der sykdommer som overføres av flått, lopper og støvmidd forhindres, og skaper et trygt miljø for våre kjære.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support