397847

Swedteam Lynx Antibite Cap Orange

Lett og funksjonell kaps med Antibite™

Varenr: 234390
299,-Kampanjepris
399,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Swedteam Lynx Anitbite Cap er en lett og funksjonell kaps med Antibite™-behandling. Caps i matchende materiale og farger til våre Lynx-plagg. Kort brem og en praktisk enhåndsjustering av størrelsen i nakken. Kapsen er behandlet med Antibite™. Antibite™ er en giftfri og miljøvennlig behandling mot flått og mygg.

 

  • Antibite™
  • Lett
  • Funksjonell

 

 

Teknologier

Antibite™

Alle som ferdes i skog og mark, vet hvor irriterende det kan være med mygg og hjortelusflue som surrer rundt hodet. Har du uflaks, får du dessuten med deg flått hjem. Insekter kan kjenne lukten av sitt bytte allerede på lang avstand og akkurat som jegeren er de våkne og jakter både dag og natt. Antibite er den første bærekraftige løsningen på problemet.

 

Alle som ferdes i skog og mark, vet hvor irriterende det kan være med mygg og andre insekter som surrer rundt hodet hele tiden. Mygg kan kjenne lukten av sitt bytte allerede på lang avstand og akkurat som jegeren er de våkne og jakter både dag og natt. Også fluer, veps og flått kan være store plager. Men disse insektene er ikke bare irriterende, for tross sin størrelse er mygg det dødeligste dyret i verden i dag.

 

På grunn av klimaendringer, men også at vi reiser og beveger oss over mye større områder i dag enn noensinne tidligere, har antallet mennesker som befinner seg i risikosonen for å bli bitt og smittet, økt markant. 80 prosent av verdens befolkning løper en risiko for å bli smittet av en eller flere vektorbårne sykdommer. Nå finnes det for første gang en bærekraftig og effektiv løsning på problemet. Enda en gang er Swedteam først ute og vi er glade for å ha enerett i Europa på å behandle jaktklær med Antibite™. I løpet av våren 2020 lanserer vi en jakke, bukse, halfzip, skjorte og kaps behandlet med Antibite™.

 

Hva er Antibite™

Antibite™ er en ny teknologi for å behandle tekstiler med et insektsavvisende middel. Basen i Antibite™ er IR3535, en substans som har funnes på markedet i over 30 år og som bygger på en naturlig aminosyre. Nå har en forskergruppe på University of Minho i Portugal funnet en metode – ved hjelp av nanoteknologi – for å få substansen IR3535 til å feste seg på plagg. Denne teknologien er det vi kaller Antibite™.

 

Hvordan fungerer det?

Insekter bruker lukt for å navigere seg frem i naturen. IR3535 er basert på en naturlig aminosyre som sender ut en duftmelding til insektene om at de skal holde seg på avstand. Ettersom Antibite™ er avvisende og ikke bekjempende, utvikler insektene ingen resistens mot middelet. Det er heller ikke reproduksjonshemmende slik de fleste tradisjonelle insektsmidler er. Substansen forårsaker ingen hudirritasjon, absorberes ikke av kroppen, er luktfri og gir ingen bivirkninger. Dessuten er den miljøvennlig og ufarlig for pattedyr og fisk.

 

Hvor skjer behandlingen av Antibite™?

Antibite™ påføres med nanoteknologi direkte på våre ferdige plagg hos vår samarbeidspartner i Portugal. Ettersom middelet trenger inn i tekstilenes fibrer øker dets virkningsgrad og effekten holder i opptil 80 gangers vask.

 

Hvilke fordeler gir Antibite™ for brukeren?

Med Antibite™ trenger du ikke å bruke andre mygg- eller insektsmidler. Ettersom den aktive substansen finnes i klærne har du alltid beskyttelsen på deg. Kvaliteten eller utseendet på klærne påvirkes ikke av påføringen og Antibite™ er like effektivt etter minst 80 gangers vask. Middelet er helt miljøvennlig, og det betyr at beskyttelsen ikke skjer på bekostning av natur eller pattedyr.

 

 

Størrelser, materialer og farger

Størrelser: OneSize (justerbar)

Vekt: 100 gram

Farger: 407 Hunting green og 553 Swedteam orange

Ytterstoff 1: 65 % polyester og 35 % bomull

Ytterstoff 2: 94 % polyester og 6 % spandex

 

 

Vask og vedlikehold

Tåler ikke blekemiddel - Plagget må ikke klorblekes.

Ikke kjemisk rens - Plagget må ikke renses kjemisk.

Tåler ikke stryking - Plagget må ikke mangles eller strykes.

Tåler ikke tørketromling - Plagget må ikke tørketromles.

Hengetørkes - Plagget skal henges opp ved tørking.

Håndvask - Bare håndvask og maks. 40º. Vær nøye med å løse opp vaskemiddelet før plagget legges i. Bløtlegg ikke og la ikke plagget ligge i vann, kulørte plagg kan da lett få fargeskader. Unngå å gni eller vri plagget.

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Swedteam Jaktleder Cap Caps
Kjøp
10%
266,-
295,-
10
Swedteam Fire Cap Caps i neonkamuflasjen
Kjøp
10%
266,-
295,-
3
Swedteam Veil Cap Caps i DESOLVE® Veil
Kjøp
10%
266,-
295,-
20+
Support