Summit To Eat - Chicken Fajita

Energirik turmat

Varenr: 208695
95,-Kampanjepris
139,-Ordinær pris
-+
4 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Summit to Eat Chicken Fajita med ris er fantastisk enten på egen hånd eller i en wrap. Møre biter av kylling i en krydret fajitasaus laget med rikelig med paprika, hvitløk, kummin og paprika, kombinert med myk ris, gir en deilig, varmende rett som mettende og er den perfekte maten å spise ved leirbålet eller ved elvebredden etter en lang dag med fiske i elven.

 

For å sikre at alle måltidene smaker like godt hver gang, tilbereder Summit to Eat alle måltidene før de frysetørker dem. Dette betyr at du alltid vil ha tilgang til gode retter som er tilberedt til en høy standard og satt sammen med god smak og ernæring i tankene.

 

Posene i standardstørrelse er fullpakket med karbohydrater og protein, og er perfekte for å lade opp batteriene etter en dagstur eller klatring, eller bare som et raskt og enkelt måltid til en campingtur i helgen. For lengre utflukter og ekspedisjoner tilbyr vi også større poser, som gir deg større porsjoner av den samme deilige, næringsrike maten av høy kvalitet.

 

Dette gjør de større posene perfekte for å gi deg enda mer av den viktige ernæringen og energien du trenger. Det er raskt og enkelt å tilberede vår frysetørkede turmat i ethvert miljø eller situasjon. Alt du trenger å gjøre er å tilsette vann.

 

På mindre enn 10 minutter kan du nyte et varmende, deilig, næringsrikt måltid.

 

 

Ingredienser

Langkornet hvit ris (26% ), kokt kylling i terninger (11%), hakkede tomater, løk i terninger, paprika i terninger, mais, rapsolje, Fajita pasta (3%) (løkpulver, solsikkeolje, sitronsaft, sukker, hvitløk, paprika, salt, kummin, chilipulver), røde nyrebønner, maismel, salt.

 

Allergener

-

Andre egenskaper

Melkefri, glutenfri

 

   

Næringsinnhold

  Næringsinnhold per 100g Næringsinnhold per porsjon (118g)
KJ 1975 2528
Kcal 472 604
Fett (g) 21 28
- hvorav mettet fett (g) 1,9 2,4
Karbohydrater totalt (g) 51 66
- hvorav sukker (g) 6,7 8,5
Fiber 6,8 8,7
Protein (g) 20 28
Salt 0,8 1,0

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support