373929

Status Vakuumboks Rektangulær

1,4 L Hvit

Varenr: 226452
139,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Hvordan forlenge matens friskhet og holdbarhet naturlig?
Ved å pakke dem i vakuum. Vakuum er plass uten oksygen, noe som er nødvendig for at mikroorganismer skal utvikle seg. Når du fjerner luften fra beholderen med vakuumpumpen, trekker du også ut oksygen; Dette minimerer potensialet for utvikling av mugg og bakterier, som får mat til å ødelegges. Ved å forhindre oksidasjon forhindrer du også nedbrytning av vitaminer, mineraler og enzymer; Dette vil også holde vakuumpakkede frukt og grønnsaker mye mer næringsrike.

Vakuumpakking i bokser er praktisk av flere grunner:

  • De lagrede matvarene vil forbli friske i opptil fire ganger lenger fordi matvarene er beskyttet mot oksidasjon og hindrer utvikling av bakterier og mugg, som får mat til å forringes. Dette bevarer også mat aromaene bedre, slik at du kaster mindre mat og sparer ved å slippe å kjøpe mer.
  • Vitaminer og mineraler blir bedre bevart i vakuum, fordi det ikke er oksygen, noe som er viktig for mikroorganismer å vokse og utvikle seg.
  • Vakuumpakkede beholdere er hermetisk forseglet og kan ikke åpnes med mindre du slipper ventilen på lokket. Hva dette betyr for deg er at du også kan lagre suppe i beholderen for å ta den med deg når du går på tur i åsene eller sykler på jobb. Det vil ikke være søl.
  • Lukt spres ikke i vakuum. Bruk vakuumbeholderen til å oppbevare løk og hvitløk eller andre aromatiske matvarer som ellers vil la kjøleskapet ditt ha en ubehagelig lukt.
Support