373881

Status Gastro Vakuumbeholder 4 L

Varenr: 226436
379,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Gastro Vakuumbeholder 4L

Gastro Vakuumbeholder 4l er beregnet for profesjonell bruk på restauranter, pizzeriaer, cateringleverandører og i andre profesjonelle kjøkken. Den er også egnet til å lagre alle typer matvarer du vil forhindre å forringes og lagre i lang tid.

Velg profesjonell matlagringsbeholdere av høy kvalitet som vil hjelpe deg med å forlenge holdbarheten til dine ferdig tilberedte måltider og matrester og tjene deg i mange år fremover.

Fordeler med vakuumlagring

Matvarer i vakuum er beskyttet mot effekten av oksygen, noe som gjør at de varer fire ganger lenger. Hva dette betyr for deg er mer tid til å bruke dem opp, og derfor mindre dårlig mat å kaste ut ,sparer du penger på dagligvarehandel.

Ved å fjerne oksygen fra vakuumbeholderen sikrer du at mikroorganismer ikke vil ha passende forhold for å utvikle seg; mugg vil ikke utvikle seg og matvarer vil ikke bli dårlige eller endre utseende eller aroma. Vakuumoppbevaring er også den beste beskyttelsen mot forurensning av mat og aromaer i kjølerommet.

Gastro vakuumbeholder med en kapasitet på 4 liter

Vår nest minste profesjonelle matlagringsbeholder er egnet for mindre eller skiver mat, som du enten lager på forhånd eller har igjen fra å tilberede daglige måltider. Ved å oppbevare den i vakuumbeholdere vil du forhindre at maten din mister sin friskhet og aroma.

Vi anbefaler 4-liters vakuumbeholder for lagring:

  • kjøttspyd og marinert kjøtt - marinering er mye raskere i vakuum, fordi porene på kjøttet åpner seg slik at krydder kan trenge mye raskere;
  • skiver tomater, agurker, kål og andre grønnsaker som trengs for å lage salater, sauser eller pynt;
  • vasket og skivet bladsalat, lammesalat, eller friske urter for smakstilsetning av dine ferdige måltider; skiver løk, som er grunnlaget for nesten alle retter;
  • tomatsaus, suppebestand og andre flytende matvarer du kan bruke mens du går, som du kan lagre tilberedt i vakuumbeholderen i flere dager;
  • malt parmesan eller annen ost, som vakuum holder trygt for å tørke ut og miste aroma;
  • eventuelle matvarer som er igjen eller ferdige måltider som vil vente trygt i vakuum til dagen etter.
Support