373872

Status Vakuumboks sett 5 deler

med elektrisk vakuumpumpe, Blankt lokk

Varenr: 226433
949,-
-+
3 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Vil du lagre rester fra måltidene dine og pakke dem passende til lunsj på jobben? Status vakuumboks sett er også ditt beste valg hvis du vil organisere spiskammeret og utnytte plassen i kjøleskapet best mulig.

Vakuumboks sett med mindre vakuumbeholdere: 4 vakuumbeholdere + elektrisk vakuumpumpe
Fire forskjellige størrelser vakuumbeholdere garanterer en rekke bruksområder og lar deg lagre et bredt utvalg av matvarer i husholdningen din.

 • Bruk den minste, 0,5-liters vakuumbeholderen til å lagre sukker, kaffe, mel og te for å holde borte skadedyr og forhindre tap av aroma.
 • Den rektangulære beholderen med en kapasitet på 0,8 liter er passende for oppbevaring av mange matvarer, inkludert mindre ostestykker og spekepølse, søte og salte snacks og rester. Vakuum pakking vil bremse oksidasjonen, forlenge matens holdbarhet og forhindre spredning av ubehagelige lukter i kjøleskapet ditt.
 • Vår 1,4-liters beholder er beregnet for oppbevaring av frukt og grønnsaker, ferskt kjøtt, kjøttpålegg og lignende. Statusbeholdere bruker ikke aromaer av lagrede matvarer som gjør at du kan bruke den samme beholderen til å lagre forskjellige typer matvarer.
 • Større biter av frukt og grønnsaker, brød, fersk pasta, matrester eller vasket salat vil forbli ferske hvis du vakuum pakker dem i vår 2-liters rektangulære vakuumbeholder.
 •  

  Hvordan fungerer vakuumpakking?
  Vakuumpakking er den beste måten å lagre husholdningens matvarer på, fordi det holder dem friske på en naturlig måte. For å forlenge matvarens holdbarhet i opptil fire ganger, trenger du ikke legge til noen form for (skadelige) tilsetningsstoffer, for eksempel slike som brukes i kjemisk konservering. Det er nok å trekke ut luften fra beholderen og fjerne oksygen, noe som får mat til å oksidere. På denne måten ødelegger du de ideelle forholdene for at mikroorganismer skal vokse og utvikle seg, og dermed forhindre at lagrede matvarer blir dårlige eller mister sin aroma og næringsverdi.

  Vakuumoppbevaring kan ikke forhindre oksidasjon helt, så hold maten i kjøleskapet.

  Ubehagelige lukt sprer seg ikke fra vakuumbeholdere
  Matvarer som er lagret i vakuumposer og beholdere er hermetisk forseglet, noe som også forhindrer at lukter sprer seg i fryseren og kjøleskapet. Dette gjør også vakuumbeholdere til det sikreste alternativet for transport av flytende mat. Hjemmelaget suppe til lunsj på jobb? Ikke noe problem. Lagre maten din i vår 0,8-liters vakuumbeholder, så kan du transportere den trygt på jobb, varme den opp i mikrobølgeovnen (opptil to minutter uten lokk) og nyte et hyggelig hjemmelaget måltid.

  Å kjøpe et sett med mindre vakuumbeholdere er en investering i høykvalitets lagringsbeholdere
  Vakuumbeholdere vil garantert holde seg i mange år fordi de er laget av høykvalitets tritan-materiale, som ikke tar på seg aromaen eller fargen på maten og er støtbestandig. Selv med regelmessig bruk og vasking i oppvaskmaskin, vil statusvakuumbeholdere betjene dine daglige behov for matlagring i flere år.

  Bruk plassen i kjøleskapet og kjøkkenskapene dine med omhu
  Status rektangulære beholdere er det riktige valget for et kjøkken hvor lagringsplass er et problem fordi de er designet for å bruke den tilgjengelige plassen effektivt. Optimal utnyttelse av plassen er også muliggjort av lokkens spesielle form, som gjør at beholderne (uansett størrelse) kan stables oppå hverandre. Du kan ordne vårt sett med mindre beholdere i to stabler - kombiner 2-liters beholderen med 1,4 liters beholderen, og 0,5-liters med 0,8 liter. På denne måten får du en bedre oversikt over hva som er i kjøleskapet og mer effektivt organisert skapplass.

  Hvert lokk har en innebygd kalender beregnet på markering av dato. Bruk pekerne til å indikere matvarens holdbarhet eller datoen du lagret. Dette betyr at du vil ha en bedre oversikt over innholdet i kjøleskapet eller spiskammeret. Du vil være sikker på å kaste mindre dårlig mat og dermed spare en betydelig sum penger hvert år.

  Vedlikehold
  Vakuumbeholdere er enkle å vaske. De kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin ved bruk av vanlige oppvaskprodukter. Noe forsiktighet er nødvendig når du vasker pakningsdyser for å unngå å skade dem med grove svamper.

  Vakuumpumpen krever ikke spesielt vedlikehold. Hvis det blir skittent, tørk det med en fuktig klut. Smør om nødvendig det indre røret med parafinolje. Ikke vask den i oppvaskmaskinen.

  Materialer
  Beholdere og lokk er fullt ut laget av Eastman Tritan (vår leverandør fra USA). Pakkningene og ventilene er laget av silikon. Alle våre materialer er matsikre.

  Support
  373872