347454 347454

Sondergaard Coastal Basket Light Grey

Lett og fleksibel linekurv

Varenr: 217649
799,-
FargevariantLight Grey
Vis varianter som liste
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Sondergaard Coastal Stripping Basket er et anerkjent merke innen fiskeutstyr, kjent for å levere produkter av høy kvalitet til dedikerte kystfiskere. Deres Coastal Stripping Basket er designet med tanke på optimal ytelse og funksjonalitet i kystfiskeforhold.

 

Stripping kurven fungerer ved å la deg trekke linen inn så lina legger seg i selve kurven. Dette gjør det enkelt å kontrollere linens bevegelser og unngå floker og vridd line, noe som ofte kan skje når du fisker i vindfulle forhold eller i bølger.

 

Med Sondergaard Coastal Stripping Basket får du jevne og nøyaktige kast uten å bekymre deg for  floker i linen. Sondergaard Coastal Stripping Basket er designet for å være holdbar og motstandsdyktig mot tøffe kystforhold. Materialene som er brukt, er av høy kvalitet og kan takle påkjenningene fra sol, saltvann og sand over tid.

 

Produktet er også utstyrt med et justerbart og polstret belte, som gir deg komfort og bevegelsesfrihet mens du utforsker kystlinjen. Og av materiale som er veldig lett, så her slipper du en tung kurv som er i veien til en hver eneste tid.

 

Med Sondergaard Coastal Stripping Basket kan du oppnå bedre kontroll over fiskelinen din og forbedre din kystfiskeopplevelse. Dette pålitelige og funksjonelle verktøyet vil hjelpe deg med å kaste med presisjon og holde orden på utstyret ditt. Uansett om du er en erfaren kystfisker eller en nybegynner, vil Sondergaard Coastal Stripping Basket være et uvurderlig tillegg til fiskeutstyret ditt.

 

  • Produsert i bio-nedbrytbart materiale
  • 12 avløpshull
  • 10 cm lange fleksible pigger
  • Håndlagd i Danmark
     
/

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
A. Jensen Vector Coastal
Velg
499,-
2
Alternativer
Andre kjøpte også
FITS Tubes Frödin Flies
Velg
49,-
100+
SA Saltwater Leader 9' 2-pack
Velg
109,-
20+
Stroft Flyleader - 15'
Velg
79,-
20+
Support