424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488 424488

Solo Stove Campfire

Stort stormkjøkken for biomasse

Varenr: 243226
1 539,-Kampanjepris
1 690,-Ordinær pris
-+
7 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Solo Stove Campfire lar deg lage mat til en hel gruppe uten problem. Campfire er storebroren i stormkjøkken-familien som bruker biomasse som varmekilde og passer perfekt til grupper på 4+ personer. Brenner rent med minimalt med røyk.

 

 • Lag mat for venner og familie
 • Brenner tre og annen biomasse
 • Starter raskt
 • Lite røyk
 • Slitesterk design
 • Rustfritt stål

 

Før Solo Stove Campfire var det energibarer og ferdigpakket snacks du tok med deg ut på tur. Forbered deg på en oppgradering av campingmenyen med Campfire.

 

Stek s'mores, pølser eller lag en skikkelig chiligryte. Denne effektive ovnen vil gjøre venner og familien fornøyd.

 

Campfire fyrers raskt opp med bare pinner, kvister, kongler og annen biomasse til kveldsbål på campingplassen eller i hagen

 

Designet med en dobbel vegg, er stormkjøkkenet Solo Stove Campfire en naturlig konveksjonsovn.

 

Luftinntakshullene på bunnen av ovnen kanaliserer luft til bunnen av bålet, samtidig som det kanaliserer varm luft opp mellom veggene i ovnen. Denne utstrømningen av forvarmet oksygen som føres tilbake i ovnen gjennom de mindre hullene på toppen av ovnen, forårsaker en sekundær forbrenning.

 

Dette gjør at brannen kan brenne mer fullstendig, og det er derfor det er veldig lite røyk under full forbrenning. En mer effektiv forbrenning betyr også at du bruker mye mindre trevirke sammenlignet med en åpen bål.

 

Stormkjøkken Solo Stove Campfire brenner ikke bare tre. Den koker faktisk røyken ut av treverket og brenner deretter røyken ikke en gang, men to ganger! Solo Stove Campfire har også et varmeskjold mellom askeskålen og bunnen av ovnen. Dette varmeskjoldet beskytter bakken under ovnen mot å svi.

 

Kokeplatens vinklede leppe øker også effektiviteten ved å lede varmen mot potten din og minimere varmetapet. Den fungerer også som en vindbeskytter mens den fremdeles lar oksygen strømme innover.

 

Solo Stove Campfire er virkelig en av de mest effektive stormkjøkken du noensinne vil eie.

 

 

Omtale og test av Solo Stove Campfire

Sitat (oversatt): "Den bærbare leirovnen Solo Stove Campfire har blitt et permanent tillegg til campingutstyret mitt. På grunn av vekten og den store størrelsen er jeg ikke sikker på om jeg skal ta den med på lange turer eller ryggsekktur, men for korte overnattinger eller bilcamping er den helt perfekt. Bålet tennes raskt, brenner varmt og rydder opp på et blunk.

Enda bedre er det å slippe å huske å ta med drivstoff; så lenge det er pinner og kvister, kan jeg ha et varmt måltid. Den høyere prisen på kan være et hinder for noen siden det er tonnevis av billigere leirovner på markedet, men konstruksjonen, det innovative designet og brukervennligheten rettferdiggjør det for meg."

Les hele omtalen og brukertesten av Solo Stove Campfire på "The Gadgeteer.com

 

Størrelse

 • Høyde: 23,5cm
 • Diameter: 17,8cm
 • Vekt: 998 gram
 • Drivstoff: Kvister, pinner, kongler og annen biomasse

 

Les mer om Solo stove her

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support