622448

Skitt Fiske forundringspakke Softbaits

8 jigger og softbaits i samlet pakke

Varenr: 258161
649,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Skitt Fiske forundringspakke softbaits inneholder 8 jigger og softbaits som gir mye for pengene. Et kupp av en forundringspakke.

 

Her har vi samlet diverse jigger og softbaits i en og samme forundringspakke. Dette er jigg og softbaitspakke med 8 hemmelige farger og modeller*.

 

Innholdet i pakkene varierer i modeller, merker og størrelser.

 

Total verdi cirka kr 800-1100kr.

 

 

 

 

Hva er Skitt Fiske forundringspakke?

Velkommen til Skitt Fiske forundringspakke! Se ikke lenger, for forundringspakkene våre er fylt med et bredt utvalg av spennende og unike produkter fra ulike kategorier.

 

Hva inneholder forundringspakken?

Du vet aldri hva du finner i pakken- det kan være alt fra vårt sortiment, men hva er egentlig utgåtte varer?

Utgåtte varer er produkter som har blitt besluttet å slutte å produseres eller selges. Dette kan skyldes en rekke årsaker som at de har ligget lenge på hyllen i butikken, Det kommer nye farger og mønstere eller fasonger, nytt utseende. Men de utgåtte produktene er fortsatt like effektive som de altid her vært.

Eller så enkelt som at det ikke er sesong for produktene akkurat nå, hvem bruker vel ispigger på sommeren?

 

Hva kan jeg forvente?

Vil du slå gull og avdekke Skitt Fiskes skjulte Diamant? Eller vil du motta en gjenstand som får deg til å klø deg i hodet? Det fine med forundringspakkene våre er at du aldri vet hva du får. Hver boks er et unikt eventyr som venter på å bli låst opp. Men vi kan røpe en ting.. «her får du valuta for penga»!

 

Hver forundringspakke er et mysterium som venter på å bli avdekket. Så hva venter du på? Ta sjansen og bestill forundringspakken din i dag.  Med så mange forskjellige gjenstander å oppdage, er mulighetene virkelig uendelige! Så ikke vent, bestill nå og la forundringen begynne!

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support