428448 428448 428448 428448

Shimano Stella FK 4000M

Det råeste av det råe!

Varenr: 244540
8 937,-Kampanjepris
10 799,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Shimano Stella FK, flaggskipet fra en av verdens beste snelleprodusenter igjen i ny utgave. Stella er SHIMANOs ultimate haspelsnelle.

 

Med en bemerkelsesverdig mengde ny teknologi, når Stella nye høyder av fortreffelighet og tilbyr uovertruffen ytelse for sportsfiskere som ønsker det aller beste. Hvis du er typen sportsfisker som vil ha det aller beste, uten kompromisser, er den nyeste versjonen av Stella noe for deg.

 

Stella bygger på sin ikoniske status og har vært gjennom en evolusjonær re-design med en ny rekke teknologier. Disse utviklingene er et verk av ingeniørkunst og berører omtrent alle deler av snellen, inkludert giring, snøreføring og brems. De er utviklinger som vil gjøre fisket ditt mer effektivt og morsommere.

 

SHIMANO kaller det 'Infinity Evolution'... men for sportsfiskere over hele verden vil det ganske enkelt bli kjent som Stella. Fiske med Stella er en uforglemmelig opplevelse, forsterket av introduksjonen av tre nye 'Infinity'-teknologier.

 

InfinityXross leverer en mer holdbar utstyrskonstruksjon enn det høyt anerkjente Hagane-utstyret. Dette gir mer holdbarhet, spesielt under ekstremt press, noe som resulterer i økt levetid på snellen.

 

InfinityLoop er en ultra langsom spoleoscillasjon, med forbedret snørepåleggelse. Dette reduserer snørets friksjon målbart ved kasting, og gir bedre kasteytelse.

 

InfinityDrive produserer kraftig, men lett rotasjon, spesielt under tung belastning. I ekstreme situasjoner kan du fortsatt opprettholde konstant, konsekvent starttrykk.

 

For problemfri snøreføring er det utviklet en helt ny funksjon kalt Anti-Twist Fin som styrer trykket på linen som går gjennom snøreføreren og inn på spolen. Og hvis alt dette ikke er nok, er det et nytt bremsesystem kalt Duracross som gir forbedret jevnhet, holdbarhet og krokningskraft.

 

Stella er tilgjengelig i 12 modeller for å dekke alle bruksområder og preferanser, og er også saltvannssikker. Stella - toppen av ingeniørprestasjon, for sportsfiskere som vil ha det aller beste.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Hagane_Gear.png

HAGANE Drive Gear er produsert av Shimanos kaldpressingsteknologi, uten behov for ytterligere maskinering. Dette gir en langvarig jevnhet, styrke, letthet og kraft i hjertet av snellen. Tradisjonelle formstøpte, maskinerte gir er mindre holdbare under tung belastning.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Micromodule_II.png 

Forbedret mikromodulgiring, noe som gjør oppspolingen ekstremt jevn.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/XShip.png

Den nye designen til Magnumlite Rotor produserer enestående lett rotasjon. Rotorprofilen, som tidligere var symmetrisk, er nå asymmetrisk. Bøylearm mekanismen, som tidligere var plassert på samme side som snøreføreren, er flyttet til motsatt side. Dette forbedrer balansen og kombinert med en lett rulle, titanbøyle og optimalt arrangement av rotortykkelse, har en 14 % besparelse i rotasjonstreghet blitt oppnådd som øker følsomheten for tidligere uoppnådde nivåer.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Hagane_Body.png

HAGANE-kroppen er produsert av høystivt aluminium eller magnesium. Dette skaper stivhet og slagmotstand, samtidig som det eliminerer bøyning av kroppen. Resultatet er et bunnsolid hus og støtte for den bevegelige indre giringen og større effektivitet gjennom hele spolen.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Infinity_Loop.png

En struktur der hastigheten som spolen beveger seg med opp og ned reduseres til en overveldende lav hastighet. Det nøyaktige snørepåleggelsesmønsteret reduserer snøre motstanden betraktelig. Resultatet er en jevn kastefølelse.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/InfinityXross.png

En ny girdesignmetode skapt av fremskritt innen produksjonsteknologi og girtanndesign. Ved å spre belastningen som påføres tannoverflaten over et stort område under tannhjulsinngrep, har denne revolutinære designen forhindret skade, forårsaket av konsentrert skade og sterkt forbedret holdbarhet.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Duracross.png

En revolusjonerende bremseskive konstruert for å øke den generelle holdbarheten, er bygget av banebrytende materialer vevd i et unikt mønster sammenlignet med konvensjonelle bremseskiver. Uten å ofre en jevn følelse, er dette materialet mer enn 10 ganger mer holdbart for ekstra ytelse.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Silent_Drive.png

Fjernet "klikkelyd" og "håndtaks bevegelse" og generelt forbedret jevn sveiving.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Anti_Twist_Fin.png

Fleksible polymerfinner er installert nær snøreføreren. Dette opprettholder snørespenningen for å redusere slakkhet og forhindrer at linen faller av bunnen av spolen eller vikler seg rundt spolen på en ujevn måte.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/XProtect.png

Kontakttypen triplelip-strukturen er introdusert til rulleclutchen, dreiepunktet for vannmotstand. I denne strukturen hindrer den første leppen vann i å komme inn gjennom rommet mellom rotoren og kroppen. I tillegg motstår spesialfettet mellom andre og tredje leppe der det kommer i kontakt med rotorkragen som er plassert på den øvre delen av rulleclutchen, ikke bare vann fra å komme inn, men minimerer også friksjonsmotstanden. Uten å sette den "silkemyke rotasjonskapasiteten" i fare, har STELLA SWs vitale funksjon, eksepsjonell vannmotstand, blitt oppnådd for å motstå bølgeskvulp og sprut.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/G_Free_Body.png

G Free Body-teknologi er utviklet for å flytte snellens tyngdepunkt nærmere stangen. Dette er oppnådd ved å flytte akselens oscillasjonsmekanisme 19 mm fra bunnen av spolen til toppen. Ved å flytte tyngdepunktet nærmere sportsfiskerens håndposisjon, hjelper G Free Body til å redusere tretthet og forbedre kastekomforten.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/ARC_Spool.png

Shimano ARC Spool er en patentert spoledesign med en vinklet spoleleppe. Denne designen gjør at snøret kan forlate spolen med mindre friksjon og i mindre spiraler, noe som resulterer i lengre mer nøyaktige kast. ARC spoler er bevist å redusere tilbakeslag og vindknuter ved bruk av multifilament snøre.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Long_Stroke_Spool.png

Long Stroke Spool har lengre bevegelse og arbeidslengde sammenlignet med konvensjonelle spoledesigner. Denne lengre bevegelsesspesifikasjonen resulterer i større kastelengder.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Rigid_Support_Drag.png

Rigid Support Drag eliminerer spolens bevegelse og slingring, selv ved lette bremseinnstillinger. Resultatet er en utrolig jevn brems selv ved ekstremt lette innstillinger.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/S_ARB.png

Shimano S ARB-lagre er høykorrosjonsbestandige ARB-kulelagre med et ekstra skjold for forbedret beskyttelse mot sand, salt eller støv.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/One_Piece_Bail.png

Bøyle wiren i ett stykke har ingen åpning for at snøret kan feste seg under normal drift. Laget av rustfritt stål, reduserer den friksjonen og lar linen komme raskere inn på snøreføreren.

 

Modell              Snørekapasitet   Lager Utveksling Vekt
Stella 1000 FK 0,18mm 170m 12+1 5,1:1   170g
Stella 2500 FK   0,25mm 160m 12+1 5,1:1  210g
Stella 2500 HG FK 0,25mm 160m    12+1 5,8:1      210g
Stella 2500S FK  0,16mm 160m 12+1 5,1:1    205g
Stella 2500S HG FK 0,16mm 160m 12+1 5,8:1    205g
Stella C2500S FK 0,16mm 150m 12+1 5,1:1 175g
Stella C3000 FK 0,25mm 210m 12+1 5,1:1 210g
Stella C3000MHG FK 0,25mm 125m 12+1 5,8:1 210g
Stella C3000XG FK 0,25mm 210m 12+1 6,4:1 210g
Stella 4000M FK 0,25mm 165m 12+1 5,3:1 260g
Stella 4000XG FK  0,30mm 180m 12+1 6,2:1 260g
Stella C5000XG FK  0,35mm 175m 12+1 6,2:1 260g
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Sufix 131 G-Core X13 Braid
Velg
44%
Fra 612,-
1 099,-
20+
Sufix Advance Clear
Velg
55%
Fra 125,-
279,-
100+
Alternativer
Andre kjøpte også
Support