428220 428220 428220 428220 428220

Shimano Aerlex XSB 10000

Tøff surfcastsnelle med kraftig brems

Varenr: 244464
1 399,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Shimano Aerlex XSB. Den nye Aerlex surfcastsnellen er en tøff snelle utstyrt med Instant Drag designet for tungt arbeid, enten det er karpe eller surf fiske. Det nye kosmetiske designet og den suverene Aero Wrap II snøre påleggingen har 2-hastighets Oscillation, kombinert med AR-C-spolen gir den utmerkede kasteytelsen som kreves av både karpe- og surfcast fiskere.

 

Et høyt dreiemoment på 4,6:1 gir Aerlex kraften til å håndtere tunge bly over ulendt underlag. SPOD-versjonen er utstyrt med et høyere utvekslingsforhold på 5,3:1, som tilsvarer en innsveiving på 115 cm, for å sikre at spoden kan hentes raskt slik at mer tid kan brukes på fiske.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/ARC_Spool.png

Shimano ARC Spool er en patentert spoledesign med en vinklet spoleleppe. Dette designet gjør at snøret kan forlate spolen med mindre friksjon og i mindre spiraler, noe som resulterer i lengre, mer nøyaktige kast. ARC-spoler er bevist å redusere tilbakeslag og vindknuter ved bruk av multifilament snøre.

 

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Aero_Wrap.png

Suveren snørepåleggelse er et av Shimano snellers kjennetegn. Matet av Power Roller, legger Aero-systemet tette, parallelle spiraler (Aero Wrap) slik at snøret bygger jevnt på spolen og kommer rent ut med minimal friksjon for lengre, mer nøyaktige kast.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Dyna_Balance.png

DynaBalance reduserer slingring under innsveiving ved å motbalansere rotoren for å øke følsomheten og jevnheten. Ved å bruke databalansering kan Shimano omfordele rotorvekten for å eliminere vibrasjoner.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Instant_Drag.png

Instant Drag gjør at bremse innstillingen kan byttes fra fri spole til en "kamp"-innstilling ved å stramme Instant Drag-spaken foran på spolen med bare noen få omdreininger.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Power_Roller.png

Den spesielle rillede utformingen til Shimano Power Roller reduserer linevridningen betydelig og er en stor fordel ved bruk av tynn mono og multifilament snøre.

https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSEH/technology/Super_Stopper_II.png

Super Stopper II eliminerer bevegelse bakover og fritt håndtak når spolen er satt i antirevers.

 

XT7

XT7 er det originale Shimano komposittsnellematerialet. Brukt på mellompris- og budsjettsneller, og spoler er XT7 pålitelig, robust og lett.

 

Modell

Snørekapasitet

Kulelager

Utveksling

Bremsekraft

Vekt

Aerlex XSB 10000

0,35mm 400m

2+1

4,6:1

15kg

 645g

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support