658698 658698 658698 658698 658698 658698

Scott Swing 9'8" #7

4-delt enhånds perfekt for elvefiske

Varenr: 267218
11 999,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 10 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Scott Swing 4-delt enhånds fluestang. Noen ganger kan fisket, eller dine preferanser bare lengte etter den perfekte enhåndsstang for elvefiske. Swing stengene er laget for streamer fiske, og har med denne enhånds serien alt som skal til for å lande drømmelaksen eller stor sjøørret i elv.

 

  • Rask progressiv aksjon
  • Super versiatil
  • ARC2-forsterkning
  • Carbon Link lim
  • Nye flokefrie stangringer av titan med silisiumnitrid-innlegg & Snake Brand Universal stangringer
  • Fullfrest aluminiumssnellefeste
  • Flor-kork håndtak og fightbutt sikrer komfort, følelse og lang levetid
  • 4-delt


Perfekt når arten eller vannet krever en enhånds, spesielt når du bruker teknikker som nymfe og indikator, eller riffling. Dette er også en av scotts favoritt streamerstenger gjennom tidene for alle arter.

For å fange sjøørret og laks, må du drifte flua i riktig vinkel, riktig dybde og riktig hastighet. Den rette stangen kan bidra til å løse det puslespillet.

Men dette er fisken av tusen kast, så preferanser spiller en stor rolle. Du kan fiske den samme fisken i det samme vannet med en enhånds, en kort tohånds eller de aller lengste stengene. Du kan fiske flytesnøre, synkeline, tørrfluer, våtfluer, tradisjonell drift, riffling, nymfe og indikator. Long belly, Skagit, Scandi. Variasjonene er uendelige. Scott forstår det, så de har laget en serie stenger som tilfredsstiller alle dine preferanser.

Swing serien er utviklet og lastet med teknologi og oppmerksomhet på detaljer for å møte disse kravene. Fisket og testet av profesjonelle sportsfiskere og ekspertkastere fra Alaska til Great Lakes, fra Canada til Norge, og fra Stillehavet nordvest til nordøst, la de ingen stein urørt og sørget for at hver stang ble finjustert til det tiltenkte formålet.

Stengene har progressive kraft og ladingsegenskaper, rask aksjon, retningsstabilitet og en lett følelse i hånden, fra å kombinere finjusterte nye taperinger med deres flerveis, multimodulus-opplegg, ARC2-forsterkning, Carbon Link-lim og de aller fineste komponenter.

Banebrytende komponenter inkluderer nye flokefrie stangringer av titan med silisiumnitrid-innlegg som lar kastene skyte lenger og bidrar til å forhindre floker i mono- eller flettede skyteliner og backing. Snake Brand Universal stangringer pryder resten av stangen.

Scott designet også et nytt fullfrest aluminiumssnellefeste med aggressive gjenger for bruk også med kalde hender, type 3 hard coat og spesialfreste snellefestelommer som sikkert holder dagens sneller og de fleste vintage snelleføtter. Håndtak og fightbutt dreid fra Flor-kork sikrer komfort, følelse og lang levetid.

Som alle Scott fluestenger, er Swing serien håndlagde, en om gangen, i Montrose, Colorado.

 

 

Modell LengdeKlasseDeler Anbefalt Klumpvekt (grains min-max)
Scott Swing9'8''#74-delt 180-240gr
Scott Swing9'8''#84-delt 200-260gr
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support