453991 453991 453991 453991 453991

Scierra Futuro 13' #9 4-delt DEMOVARE

Anbefalt klumpvekt 31-34g DEMOVARE

Varenr: 253022
1 499,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Scierra Futuro 13' #9 4-delt DEMOVARE

 

 

Ingen grunn til å vente på at det skal komme nyheter i fremtiden, de er allerede her!

Ingen nyskapning av det opprinnelige konseptet. Dette er en stangserie med optimalisert karbon kvalitet med smidighet for å ende opp med stenger som er så finstemme slik at de tilpasset menneskets fysiologi så godt som mulig. Denne stangserien er ikke like dyp som Surge serien. Futuro serien er stenger designet for laks og sjøørret fiske i elver i nord Europa. Hovedfokuset på denne serien er to-hånd stenger men serien ville ikke bli helt perfekt uten å ta med en-hånds og en Switch stang så serien blir helt komplett.

 

  • Dyp aksjon, kort slaglenge, solid topp og myke kurver.
  • Det beste av Portugisisk kork i håndtaket.
  • Skreddersydde ALPS Aluminium snelle fester
  • Pacific Bay stangringer
  • Leveres med stangtrekk og cordura tube med skuldersele og bærehåndtak.

 

Stang Klasse Vekt Anb. line Transport Deler Håndtak
En-hånd
10' #7 128,3g 15-17g 79cm 4 A
Switch
10'8" #8 184,9g 17-19g 85cm 4 B
To-hånds
12'6" #8 212,2g 27-30g 99,5cm 4 C
13' #9 246,5g 31-34g 103cm 4 C
14' #10 263,2g 35-38g 110cm 4 C
14'3" #10 265,7g 35-38g 77cm 6 C
15' #10/11 304,4g 39-42g 119cm 4 C

 

DETTE ER EN DEMOVARE

Tilstand

  •  Mangler tube

Årsak til demovare

  •  Retur

 

 

Info om demovarer, demoprodukter, brukt-outlet, billigkrok, B-varesalg, nesten
ny vare og gjenbruk.

I dagens samfunn er det mange produkter som kastes unødvendig, også av helt nye flotte produkter som er fullt brukbare. Dette er uforståelig for mange, spesielt de av oss som ikke liker at ting kastes og for de av oss som liker en god deal når vi handler.

Unødvendig kastemaraton

I stedet for at vi på Skitt Fiske skal delta i en stor kastemaraton, ønsker vi heller å sørge for at fullt brukbare produkter kan gjøre nytten sin hos en ny eier. I motsetning til de store kjedene som enten kaster store berg med flotte produkter rett i søpla eller sender varene på kryss og tvers i Europa ti-talls ganger, legger vi heller ut våre demovarer her i nettbutikken slik at du gjør en ekstra god deal til reduserte priser.

Årsaker til at et produkt selges som demovare

Disse demovarene er produkter som dessverre ikke kan selges som helt nye varer av mange ulike årsaker. Det kan være at emballasjen er ødelagt eller borte, produktet kan ha vært utstilt i butikken, det kan være et merke i et feste, mangler medfølgende tilbehør, produktene kan være returnert på angrefrist og andre årsaker.

Noen produkter kan også være reparert av leverandør, testet av ambassadører, utlånt til kunder eller vi på Skitt Fiske kan ha testet produktene for å lære mer om dem så vi kan hjelpe kundene bedre. Noen produkter har du selv sikkert sett vi har åpnet eller brukt når vi har spilt inn våre egne produktvideoer.

Vi har gjort avtaler med de aller fleste leverandører om et dette er den riktige måten å motvirke at varene går unødvendig til resirkulering før tiden er inne for det og at flere kan få oppleve gleden ved jakt, fiske og friluftsliv – til en lavere kostnad.

Vi kontrollerer og sjekker alltid tilstanden på produktene

Når produktene kommer inn til oss sjekker vi alltid tilstanden uansett hva som er rapportert av årsaker til at varene kommer tilbake. For hvert produkt som legges ut som demovare fyller vi inn all info vi har om årsaken til at den blir klassifisert som en demovare, hva vi finner ut om produktet og hva som er gjort med produktet før vi legger varene ut til salgs.

Tydelig beskrevet årsak

Når vi legger ut et produkt som demovare skriver vi alltid på 100% ærlig beskrivelse på hvorfor dette er et demoprodukt og produktene er tydelig merket som demovare slik at ingen skal kunne være i tvil om at dette er en demovare.

Bestill demovarene direkte i nettbutikken - med garanti

Som kunde kan du bestille alle tilgjengelige demoprodukter til en lavere pris enn varen koster til vanlig. Det er bedre for miljøet og du sparer litt penger samtidig. Produktene selges selvsagt med samme garantier som den opprinnelige varen ble solgt med. Alle demovarer vi selger skal fungere som den nye varen gjør.

Produktbilder på demovarer

Dersom det ikke er noen endringer på produktet og det ser helt nytt ut, benytter vi leverandørens bilder. Men dersom det er et feste som har en liten skrape eller at det er andre synlige detaljer så tar vi egne bilder og legger dette til i bildegalleriet på det enkelte demoproduktet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support