613370 613370 613370

SA Amplitude Smooth Stillwater Indicator

WF-4

Varenr: 255892
1 299,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 10 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Her får du det revolusjonerende AST Plus slickness-tilsetningsstoffet for overlegen skyteevne og økt holdbarhet

 

  • Lang avsmalning bak for utvidet linekontroll og langdistansekasting; den beste nymfetaperen vi tilbyr
  • En utrolig indikatorlinje for nymfering av ørret og bass eller fluer for steelhead og laks
  • Stillvannsindikator versjonen har vekslende  fargebånd på spissen, for å enklere se linen og vite når det er perfekt med et tilslag
  • Overvektet med 1,5 størrelser for å hjelpe til med å snu tunge rigger; bruk riktig linevekt for stangen din
  • Bruk en størrelse tung for switch stenger
  • For bruk i moderat og kaldt klima
  • Flettet multifilamentkjerne
  • SA AMP SMTH ANADRO WF X F (X = linjevekt)

 

Tror du at den flytende linen din ikke flyter så bra som den pleide å gjøre, eller ikke er så glatt som den pleide å være? Årsakene og måtene å fikse dette på er sannsynligvis ganske enkle.

Liner flyter fordi de er lettere enn vann, og fordi de er hydrofobe; de avviser vann. For at linene skal flyte best mulig, må begge disse funksjonene fungere. Tettheten til linen din vil ikke endre seg, den vil ikke absorbere vann og synke, men hvis den blir skitten vil den ikke avvise vannet godt, og den vil flyte lavere i overflaten og kan bli dratt under litt her og der. Nøkkelen til god flyt er å holde linene rene slik at den hydrofobe overflaten fungerer.

Rengjøring med såpe og vann på en klut fjerner det meste av smuss, men rengjøringsputer fungerer enda bedre. Riktig rengjøring vil gjøre at linene dine flyte bedre, kastes bedre og vare lenger, absolutt en smart ting å gjøre for et par minutters vedlikehold på lina.

For å bruke rensepute, klem puten rundt lina slik at den siden som ikke er skum berører lina. Trekk fluesnøret gjennom puten under litt spenn/trykk. Gjenta denne prosessen til noe av fluesnørefargen er synlig på puten.

Rengjør linene dine hver 2.-3. tur, eller når du tror at skitt og smuss hindrer ytelsen. Rengjøringsputene er enkle å ha med seg i vesten eller vesken og kan brukes når som helst, våt eller tørr.

Merk at fluesnøredressing kan brukes til å redusere friksjonen under konkurranse- eller øvelses kastings, men vi anbefaler det ikke for fiske.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support