636606 636606 636606 636606

Scarpa Rush Mid Kid GTX Black-Ottanio 33

Svært lett og bruksvennlig sko til barn

Varenr: 261699
999,-Kampanjepris
1 599,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Rush Mid Kid GTX fra Scarpa er en svært lett og bruksvennlig sko for barn. Med vanntett membran fra GORE-TEX og yttersåle i myk gummi med godt grep, takler Rush Mid Kid Gtx alle typer terreng. Skoen passer perfekt til turer i fjellet eller skog og mark, men kan også brukes i barnehage og skole-aktivitet på våte vår eller høstdager.

 

Scarpa Rush Mid Kid GTX er en medium høy turskoutendørs fottøy for fotturer. Veldig lett, med en teknisk og overdel i kraftig stoff. Passer under alle forhold med en gripende yttersåle i gummi, tilpasses alle typer av terreng.

 

Overdel

Teknisk mesh med varmeforseglet film eksternt bur for mer støtte, designet av SCARPA. Innvendig tåhette for mer beskyttelse. Krage autofit 3D polstring, omslutter ankelen for komfort og beskyttelse.

 

Snøring

Lissene er koblet til et webbing-system som sprer trykket jevnt og gjør det mulig å tilpasse passformen, og forbedre innpakningsfølelsen rundt foten.

 

Innerfòr

GORE-TEX Extended Comfort-membran for maksimal pusteevne og vanntetting.

 

Såle

PRESA® KID-01 Utviklet med IKS-teknologi (Interactive Kinetik System) som tilbyr nye standarder for komfort og demping.

 

Active Fit-system

ACTIVfit er et konstruksjonssystem som utvikler ulike lester, såler og modeller designet spesielt for kvinner eller menns føtter. Modellene er designet og konstruert for den beste ytelsen i ulike utendørsaktiviteter. Takket være sin erfaring og forskning tilbyr SCARPA absolutt komfort. Når vi sier "absolutt", tenker vi på at en subjektiv fordel blir objektiv komfort. Denne linjen etablerer en høy kvalitetsstandard for bedre ytelse, komfort, stil og holdbarhet.

 

GoreTex

Produkter designet av GORE-TEX membran er vanntette, vindtette og slitesterke med toppnivå pusteevne. Disse produktene vil tåle tidens tann ettersom de er laget for å garantere sikkerhet, beskyttelse og den beste komforten i ethvert terreng.

 

Detaljer

Størrelser: 32-38

Vekt: 228 gram (str. 31)

Såle: IKS (Interactive Kinetic System) for optimal komfort og god demping

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support