458483

Savage Gear Powerglow Egi #3,5Ns 22,8g

11cm White 4,5"/m

Varenr: 254518
149,-
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Savage Gear Powerglow EGI, den selvlysende effekten til denne sluken kan bli avhengighetsskapnde både for sportsfiskere og for blekkspruten de prøver å fange.

 

Savage Gear tok det sterkeste mulige selvlysende materialet som er tilgjengelig og brukte det på sin nye Powerglow EGI sluk, men det er bare begynnelsen. Hver farge har sin egen glød, på ryggen og de røde bitemerkene på magen og stoffets ytre materiale er UV-aktivt. En realistisk sølvfarget sidelinje gir en naturlig blink og refleksjon som vil fange oppmerksomheten til en blekksprut langveisfra.

 

Denne sluken er designet for å tilby den perfekte balansen mellom en normal og en langsom synkehastighet, noe som gir inntrykk av en skadet fisk som fører til flere bitt fra lat blekksprut. Denne kombinasjonen lar deg enkelt fiske grunne områder også. For ytterligere å øke den generelle balansen til sluken, er det lagt til en liten, diskret ekstern vekt og en intern vekt som gir en forbedret jerkeegenskaper og forbedrede kasteegenskaper.

 

Hvis ikke alt dette var nok, har disse slukene også superskarpe Savage-Custom nåler og  pulsrassel som perfekt imiterer et lite hjerteslag. Savage Gear Powerglow EGI er den ultimate blekksprut-sluken.

 

  • Ultimat selvlysende effekt
  • Intern og ekstern vektfordeling
  • Ekte selvlysende maling/lakk
  • Superskarpe Savage custom nåler
  • Pulsrassel
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support