440860 440860 440860 440860 440860 440860 440860

Savage Gear Guide Selection Pike

Wobblersett til gjedde

Varenr: 248660
319,-Kampanjepris
499,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Savage Gear Guide Selection Pike er et flott sett med wobblere, sluk og spinner, der du får de beste agnene for sommerens fiske etter gjedde i de mange innsjøene gjedden svømmer rundt og venter på å hugge til.

 

Farger, modeller og størrelser er utvalgte av heltids profesjonelle fiskeguider, for at du ska kunna få gjedde under alle muligheter i varierende forhold.

 

Med denne wobbler-, sluk- og spinner-pakken trenger du ikke være en ekspert, ekspertene har valgt de rette produktene for deg. Alt for et enklere sommerfiske med ulike farger, bevegelser og størrelser.

 

Settet inneholder

  • Savage Gear Gravity Twitch SR 14,5cm 50g Floating Dirty Roach
  • Savage Gear  4D Perch Shad 12,5cm 23g Slow Sink Perch
  • Savage Gear Da'Bush Spinnerbait 16cm 32g Sinking Firetiger
  • Savage Gear Fat Vibes 6,6cm 22g Sinking Ayu Chrome

 

Savage Gear Gravity Twitch SR 14,5cm 50g Floating Dirty Roach

Det magnetiske og langtkastende systemet med en glidende jernkjerne gjør det superenkelt å kaste denne wobbleren langt og med høy presisjonsnøyaktighet. Den har også et innebygd rørformet ranglekammer, som sender ut en veldig karakteristisk lokkende lyd. På jevn innsveivning vingler wobbleren lokkende, men løper likevel rett selv i sterk strøm. Sluken etterligner en liten byttefisk, og de utrolige fotorealistiske detaljene trigger rovfisken til å slå hardt til uten å nøle. Sluken flyter på lengre spinnstopp og du opplever ofte hugg i spinn-stopp pausen. Ideell for fangst av abbor, gjedde, ørret, asp, gjørs og laks.

 

Savage Gear  4D Perch Shad 12,5cm 23g Slow Sink Perch

Basert på en 3D-skanning av en ekte abbor med perfekte detaljer og Photo Chrome hudprint og tilsatt DNA-duft. Abboren er ofte hovedbyttet for stor gjeddene og disse superrealistiske softbaits vil alltid være dødelige! Padlehalen får softbiten til å vugge forførende og ranglen i halen sender ut provoserende klikkelyder.

 

Savage Gear Da'Bush Spinnerbait 16cm 32g Sinking Firetiger

Serien med Savage Gear spinnerbaits er virkelig unik i kvalitet og design. Savage Gear bringer ny innovasjon til en svært tradisjonell spinnertype på en bemerkelsesverdig måte, med komponenter og farger av uovertruffen kvalitet. Da'Bush Spinnerbaits vil forbløffe enhver predator-fisker – på grunn av det utrolige blikkfanget og kraftige fremdriften i vannet, samt de overlegne fargene og kvaliteten på komponentene. Da'Bush Spinnerbaits har en skummel, hypnotisk effekt på store predatorer, og de angriper lokket med brutal kraft. Da'bush spinner er perfekt å fiske gjennom gress i vannet og nedsenkede planter. Store spinner-agn er et must i redskapsboksen din, så gi plass til Savage Gears Da'Bush - den er uten sidestykke i kvalitet, design og bevegelse - Nå blir det action!

 

Savage Gear Fat Vibes 6,6cm 22g Sinking Ayu Chrome

Superdetaljert leppeløs crankbait, som svømmer fantastisk fra du treffer vannflaten. Meget livlig bevegelsessystem, og med en super sideblinkende og vibrerende bevegelse på innsveivningen. Innebygd rørformet ranglekammer, som sender ut en høy og karakteristisk lokkende lyd. Lange kast gjør det til det perfekte agnet, men også flott for vertikalfiske langs marbakke, undervannsstrukturer og kanter. Flott til både abbor, gjedde, ørret, asp og gjørs.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support