440857 440857 440857 440857 440857 440857 440857 440857

Savage Gear Guide Selection Allround

Wobblersett til gjedde, abbor og gjørs

Varenr: 248659
309,-Kampanjepris
499,-Ordinær pris
-+
12 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Savage Gear Guide Allround Lake Fishing er et flott sett med wobblere der du får de beste agnene for sommerens fiske etter gjedde, abbor og gjørs i de mange innsjøene med disse fiskene.

 

Farger, modeller og størrelser er utvalgte av heltids profesjonelle fiskeguider, for at du ska kunna få aborr under alle muligheter i varierende forhold.

 

Med denne wobbler-, sluk- og spinner-pakken trenger du ikke være en ekspert, ekspertene har valgt de rette produktene for deg. Alt for et enklere sommerfiske med ulike farger, bevegelser og størrelser.

 

Settet inneholder

  • Savage Gear 3D Sticklebait Tailspin 7,3cm 13g Sinking Green Sil
  • Savage Gear Gravity Twitch SR 11,5cm 22g Floating Firetiger
  • Savage Gear Gravity Crank MR 5,8cm 9g Floating Roach
  • Savage Gear Fat Tail Spin 6,5cm 16g Sinking Ayu
  • Savage Gear Crazy Swim Jig 12,5cm 20g Sinking White Silver

 

Savage Gear 3D Sticklebait Tailspin 7,3cm 13g Sinking Green Sil

Denne allsidige, langkastende spinnersluken har en fantastisk bevegelse både på spinn-stopp og innsveivning, så du kan være sikker på at du alltid har sjansen til hugg. Spinnersluken svømmer rett med vibrasjon og lokkende blink, som kombinert med et spinner haleblad vil provosere predatorfisk til å slå til hardt. Halen begynner å rotere umiddelbart så snart spinnersluken treffer vannet. Bare kast og sveiv inn i forskjellige hastigheter og la sluken synke på et stramtsnøre inimellom, og huggene vil følge like etter. Perfekt for å fange abbor, asp, ørret, gjedde og gjørs.

 

Savage Gear Gravity Twitch SR 11,5cm 22g Floating Firetiger

Det magnetiske og langtkastende systemet med en glidende jernkjerne gjør det superenkelt å kaste denne wobbleren langt og med høy presisjonsnøyaktighet. Den har også et innebygd rørformet ranglekammer, som sender ut en veldig karakteristisk lokkende lyd. På jevn innsveivning vingler wobbleren lokkende, men løper likevel rett selv i sterk strøm. Sluken etterligner en liten byttefisk, og de utrolige fotorealistiske detaljene trigger rovfisken til å slå hardt til uten å nøle. Sluken flyter på lengre spinnstopp og du opplever ofte hugg i spinn-stopp pausen. Ideell for fangst av abbor, gjedde, ørret, asp, gjørs og laks.

 

Savage Gear Gravity Crank MR 5,8cm 9g Floating Roach

Superdetaljert Crankbait, med suverene detaljer. Firkantet leppe og med høy buet rygg, dytter mye vann foran seg på innsvevning, stor vinglende bevegelse, bred aksjon, med høy flytende oppdrift, beveger seg opp i vannet på spinnstopp. Innebygd rørformet ranglekammer, som sender ut en høy og karakteristisk lokkende lyd. Det magnetiske langtkastende systemet, med glidende jernkjerne, gjør lange og presise kast superenkelt. Flott sluk for abbor, gjedde, ørret, ørret, asp og gjørs.

 

Savage Gear Fat Tail Spin 6,5cm 16g Sinking Ayu

En svært allsidig, langkastende spinnersluk med en flott bevegelse på kast og innsvevning. Spinnersluken vibrerer og blinker samtidig som den provoserer predatorfisken til å hugge hardt til. Kast og sveiv inn med forskjellige hastigheter og la det synke ned på en stram linje inn i melllom - huggene kommer ofte brått på da. Ideell for abbor, asp, ørret, gjedde og gjørs.


 

Savage Gear Crazy Swim Jig 12,5cm 20g Sinking White Silver

Savage Gear Crazy Swim Jigs leverer litt etterlengtet galskap til din neste fisketur med disse svømmende skjørtjiggene som har en fantastisk flagrende og vibrerende bevegelsesom bare kan beskrives som sprø! Crazy Swim jig er montert med en V-tail minnow og livlige silikonskjørt, og skaper en perfekt agnfiskprofil med tilfeldige og avvikende bevegelser. Andre funksjoner inkluderer spinnerblad med bikubemønster i rustfritt stål og ultraskarpe kroker av høykarbonstål med nanospisser og mikromothaker. Wirekropp i rustfritt stål, med pro-peg løkke og mothake. Dette er et ypperlig agn for fiske etter abbor, gjedde, gjørsog de fleste andre predatorfiskene i vannet.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support