440848 440848 440848 440848 440848 440848 440848

Savage Gear Guide Selection Perch

Wobbler og sluksett til abborfiske

Varenr: 248657
229,-Kampanjepris
399,-Ordinær pris
-+
4 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Savage Gear Guide Selection Perch er et flott sett med wobblere, sluker og spinner der du får de beste betene for sommerens abborfiske i de mange innsjøene.

 

Farger, modeller og størrelser er utvalgte av heltids profesjonelle fiskeguider, for at du ska kunna få aborr under alle muligheter i varierende forhold.

 

Med denne wobbler-, sluk- og spinner-pakken trenger du ikke være en ekspert, ekspertene har valgt de rette produktene for deg. Alt for et enklere sommerfiske.

 

Settet inneholder

  • Savage Gear Fat Tail Spin 6,5cm 16g Sinking Perch
  • Savage Gear Gravity Twitch 8,3cm 10g Suspending Minnow
  • Savage Gear Gravity Crank Mr 5,8cm 9g Floating Roach
  • Savage gear Vib Blade 4,5cm 8,5g Sinking Blue Pink Stripes

 

Savage Gear Fat Tail Spin 6,5cm 16g Sinking Perch

En svært allsidig, langkastende sluk med en flott bevegelse på spinnstopp og innsveivning. Sluken vibrerer og blinker samtidig, og provoserer fisken til å hugge hardt til. Kast og sviv inn i forskjellige hastigheter og la det falle på stramt snøre av og til - Tilslag et kommer brått. Ideell for abbor, asp, ørret, gjedde og gjørs.

 

Savage Gear Gravity Twitch 8,3cm 10g Suspending Minnow

Bevegelsen på denne wobbleren er som ingenting annet der ute. På jevn innsveivning vingler og beveger den seg på den mest lokkende måten og bevegerseg riktig selv i sterk strøm. Når du rykker til, svirrer wobbleren fra side til side på en uregelmessig måte, og imiterer en liten byttefisk.

Den henger også perfekt i vannet på lengre spin-stopp, og mange av huggene kommer på denne spinn-stopp pausen. Bevegelsene, kombinert med de utrolige fotorealistiske sdetaljene og et innebygd rørformet ranglekammer, sørger for at rovfiskene slår hardt til uten å nøle. Det er også en drøm å kaste takket være det magnetiske, langtkastende systemet og den glidende jernkjernen – du vil enkelt treffe nøyaktige steder på lang avstand. En flott wobbler for abbor, gjedde, ørret, asp, gjørs og laks.

 

Savage Gear Gravity Crank Mr 5,8cm 9g Floating Roach

Superdetaljert Crankbait, med enestående detaljer. Firkantet skje, med høy buet rygg, flytter mye vann under innsveivning, store vuggende bevegelser, bred bevegelse, med høy oppdrift, beveger seg opp i vannet på spinn-stopp. Har innebygd rørformet ranglekammer, som sender ut en høy og karakteristisk lokkende lyd. Det magnetiske langtkastende systemet, med glidende jernkjerne, gjør lange og presise kast superenkelt. Flott wobbler for abbor, gjedde, ørret, asp og gjørs.

 

Savage gear Vib Blade 4,5cm 8,5g Sinking Blue Pink Stripes

Langtkastende sluk som vibrerer og blinker ved innsveivning og svømmer ut til siden ved spinn-stopp. Superblinkende og lokkende bevegelse, som kan fiskes på flere måter – som dekker vannmasser fra midten ned til bunnen – både i strøm og stille vann. Sluken har 3 festepunkter som har forskjellige grader av vibrasjoner – jo lenger bak sluk er festet, jo mer vibrerende. Sluken er produsert i rustfritt stål, med ultraskarpe treblekroker - perfekt agn til abbor, gjedde, ørret, asp og ørret!

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support