437026

Savage Gear Parabellum 10'1"/ SGS6 4000

4-delt haspel fiskesett med 4000 snelle

Varenr: 247384
2 899,-Kampanjepris
4 098,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 8 dager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Savage Gear Parabellum CCS 10'1" 4-delt reisestang og Savage Gear SGS6 4000FD haspelsnellen passer perfekt sammen for sportsfiskeren som øsnker kort transportlengde på fiskesettet, men god kvalitet og lange kast for å nå ut til plassene fisken står å venter på å hugge til.

 

Settet inneholder

 • Savage Gear Parabellum CCS 10'1" 12-35g 4-delt Travel reisestang
 • Savage Gear SGS6 4000 FD haspelsnelle til saltvann

 

Savage Gear Parabellum CCS 10'1" 12-35g 4-delt CCS Travel reisestang

Savage Gear Parabellum CCS har blitt en veldig populær fiskestang-serie i hele Europa. Hver stang er håndbygd og gjennomgår en streng kvalitetskontroll. Parabellum CCS er en klassisk og elegant stang-serie som passer til de fleste fiskesituasjoner, enten det fiskes med sluk eller mykt softbait-agn.

 

Produsert i Toray karbon med Coil Control Guides stangringer for presise og lange kast, utstyrt med komfortable TPE håndtak med Alien lock Down R/S og dobbel Lock snellefeste. Stenge er medium til rask aksjon.

Spesifikasjoner

 • Toray karbon
 • Sin Coil Control Guides
 • Alien lock Down R/S
 • TPE håndtak uten minne
 • Ready to Fisk deluxe stangpose 
 
Lengde Kastevekt Deler Vekt Transportlengde

Aksjon

10'1" 301cm 12-35g 4 190g 81cm Medium til rask

 

Savage Gear SGS6 4000 FD haspelsnelle til saltvann

Når du fisker i saltvann er det mye å tenke på - men en ting du ikke trenger å bekymre deg for er snellen din, takket være de nye innovasjonene til Savage Gear sin nye Savage Gear SGS6 haspelsnelle for saltvannsfiske.

 

 • SW500 coating
 • Aluminium snellekropp og bøyle
 • Dura Grease
 • 6+1 forseglede rustfrie kulelagere i stål
 • Soft-Touch håndtak
 • Aluminiums sveiv
 • Forseglet karbon bremsesystem
 • Dobbeltsidig-bremseskive
 • Vantage Spring System

 

Spolen er bygget med en sterk aluminiumsnellekropp som har lav vekt, og en karbonforsterket komposittrotor. Savage Gear SGS6 og er designet for å levere topp ytelse gang på gang.

 

Snellen har også 6+1 forseglede kulelagre i rustfritt stål, et høytytende karbon bremsesystem og Savage Gear sin egen proprietære DuraGrease-beskyttelse som bidrar til å gjøre snellen saltvannsresistent, slik at du kan stole på at snellen fungerer skikkelig hver gang du er på jakt etter havets monstre.

 

Det er mange fiskesneller der ute som hevder å være saltvannsresistente, men hvor mange av dem kan skilte med 500 timer i en tank som sprøytes av saltvann og ikke viser tegn til korrosjon? Svar: ingen. Bortsett fra de med vårt SW500 -belegg. De fleste snellene på markedet testes bare i 196 timer, og knapt noen av dem ville overleve 500. Vår nye belegningsteknologi og coating/belegg kan håndtere det. Den setter en ny standard for saltvannsbeskyttelse for fiskesneller.

 

VSS – Vantage Spring System gir en mye mer presis belastningsfordeling sammenlignet med tradisjonelle fjærsystemer, noe som gir mulighet for konstant og jevnt trykk gjennom hele bremsekraften. Dette gir snellen en jevn bremsekraft, noe som gjør at den fungerer mye mer jevnt og presist, selv under de mest krevende forholdene og største monstrene fra havdypet.

 

BR-S Braid Ready Spool - Med BR-S er det ikke lenger nødvendig å bruke monofilament innerst på spolen eller å tape fast multifilamentsenen på spolen din. Spolene leveres med enten et gummiert eller gravert rifling som stopper multifilament fiskesene fra å spinne rundt på spolen om monsterkreftene i vannet slår til.  Sena slipper ikke taket når du kjører stor fisk.

 

Skivene som brukes i Friction Control System 3 bremsesystemet er laget i et trelags designet glassfiberlag med et karbonfiberlag på hver side. Dette gir skivene uovertruffen stivhet, noe som resulterer i en ultramyk og kraftig brems. Skivene kan også vendes og brukes på hver side, og forlenger levetiden betydelig. Et av de fremste bremsesystemene som brukes i Savage Gear-sneller.

 

Aero Lip spoledesignet er utviklet og designet for å hjelpe sportsfiskere med å øke kasteavstanden og nøyaktigheten i kastene betydelig. Den spesifikke, finjusterte vinkelen på leppen til spolekanten gjør at senen kan fly av spolen med langt mindre friksjon enn man gjør ved kast med vanlige sneller.

 

GRC Body og GRC Rotor - Graphite Reinforced Composite er bøyle og snellekropp som er laget av supersterk graphite kompositt materiale som også er designet for å være slitesterkt. Lettvekt og rustmotstandig. Snellekroppen og bøylen som er laget fra dette materialet er tøffe, stabile og bygd for å vare.

 

K-Alloy Body og K-Alloy Rotor er bøyle og snellekropp som er produsert av ekstremt sterkt og robust aluminium materiale som ikke bare er lett, men også utrolig stiv. Denne stivheten betyr at de deformeres ikke under stress og de forhindrer skade til indre deler. K-Alloy-snellekropper står for suveren holdbarhet og pålitelighet i snellene.

 

HS Sealed Drag er det samme som Hydro Sealed Drag. Dette er selve forseglingen som hindrer vanninntrengning til bremsesystemet, noe som sikrer at systemet fungerer, kraftig og pålitelig i lang tid.

 

TorqueShift 2 girsystem er et maskinfrest aluminiumdrev og/eller tannhjul som gir maksimal ytelse og holdbarhet. Girsystemet skal jevnt og effektivt overføre kreftene fra håndtaket til snellens bøyle.

 

Dynamic Line Managment gir spolen muligheten til et utvidet løft i snella og det betyr DLM sørger for at senen vil være perfekt fordelt over hele spolen. Dette er en nøkkelfunksjon på mange moderne fiskesneller og støtter forbedret bremsefunksjon og gir sportsfiskere lengre og mer nøyaktige kast uten at senen skaper vanskeligheter.

 

Dura Grease er Savage Gear sin helt unike, proprietære smørefett utviklet spesielt for Savage Gear-sneller som beskytter giret i snellene mot både korrosjon og slitasje. Fettet er dampbestandig , noe som betyr at det ikke fordamper bort i  varme omgivelser og det er både vann- og saltvannsbestandig.

 

Brukstemperaturene for DuraGrease er mellom -30°C til 160°C, som skal dekke omtrent enhver fiskesituasjon – hvor enn du fisker i verden. Selv om du fisker i vinterkulde i Nord-Norge eller på hete dager i tropene, så holder konsistensen på fettet seg likt hele tiden. Dette er en revolusjon innen fiskesneller. Det er også biologisk nedbrytbart. Med DuraGrease vil snelle yte sitt beste lenger uansett temperaturforhold.

 

På disse Savage Gear snellene gis det hele 5 års garanti.

 

Teknisk info om Savage Gear SGS6 4000FD

Item no Modell Brems Kulelager Vekt Utveksling kapasitet Line retrive Bremsekraft
74753 4000 FD 6+1 BB 316 g 5,5:1 185m / 0,28mm 95cm 12,5 kg

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support