Savage Gear SG2 FD 2500

Påspolt snøre

Varenr: 241571
899,-
-+
100+ stk på nettlager
  • 5Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Savage Gear SG2 med påspolt snøre er laget av et supersterkt grafittkomposittmateriale som resulterer en haspelsnelle med både styrke, lav vekt og korrosjonsbestandighet, og er en i tillegg rimelig snelle som er designet for å vare. 

 

  • Graphite Reinforced Composite snellekropp og bøyle
  • Dura Grease
  • 5+1 rustfrie kulelager (inkludert 2 japanske)
  • Støpt aluminium sveiv
  • T-Clip
  • Soft-Touch håndtak
  • Aluminiums spole
  • Felt Drag System

 

 

Savage Gear SG2 snellen har mange unike teknologiske fremskritt som du ikke vill forvente å finne på en snelle på dette prisnivået.

 

Snellen har Savage Gear sin spesielt utviklede DuraGrease som beskytter mot korrosjon og slitasje, aluminiums sveiv med soft-touch-håndtak, skreddersydd T-Clip som er enkel å bruke.

 

Snellen er også tilgjengelig med to hastigheter eller utvekslinger på giret (gear ratio), avhengig av snellestørrelsen du velger (1000 til 4000).

 

I forhold til kvalitet og pris er det vanskelig å finne bedre sneller i dette sjiktet med like mange unike kvaliteter som Savage Gear SG2.

 

 

Savage Gear Torqueshift 1

TorqueShift 1 girsystem er et formstøpt girsystem tilpasset lang levetid og slitesterk ytelse. Girsystemet skal jevnt og effektivt overføre kreftene fra håndtaket til snellens bøyle.

 

Aero Lip spoledesign er utviklet og designet for å hjelpe sportsfiskere med å øke kasteavstanden og nøyaktigheten i kastene betydelig. Den spesifikke, finjusterte vinkelen på leppen til spolekanten gjør at senen kan fly av spolen med langt mindre friksjon enn man gjør ved kast med vanlige sneller.

 

T-Clip senefeste

T-Clip senefeste det spesiallaget senefestet er designet for å være enkelt å bruke og gir akkurat nok klemstyrke for å holde senen sikkert på plass når den ikke brukes og du slipper vase på snøret ved transport og lagring.

 

Graphite Reinforced Composite Body Graphite Reinforced Composite Rotor

 GRC Body og GRC Rotor - Graphite Reinforced Composite er bøyle og snellekropp som er laget av supersterk grafitt kompositt materiale som også er designet for å være slitesterkt. Lettvekt og rustmotstandig. Snellekroppen og bøylen som er laget fra dette materialet er tøffe, stabile og bygd for å vare.

 

Dynamic Line Managment

Takket være muligheten for utvidet løft i spolen betyr DLM at senen vil være perfekt fordelt over hele spolen. Dette er en nøkkelfunksjon på mange moderne fiskesneller og støtter forbedret bremsefunksjon og gir sportsfiskere lengre og mer nøyaktige kast uten at senen skaper vanskeligheter.

 

Dura Grease

Dure Grease er Savage Gear sin helt unike, proprietære smørefett utviklet spesielt for Savage Gear-sneller som beskytter giret i snellene mot både korrosjon og slitasje. Fettet er dampbestandig , noe som betyr at det ikke fordamper bort i  varme omgivelser og det er både vann- og saltvannsbestandig.

 

Brukstemperaturene for DuraGrease er mellom -30°C til 160°C, som skal dekke omtrent enhver fiskesituasjon – hvor enn du fisker i verden. Selv om du fisker i vinterkulde i Nord-Norge eller på hete dager i tropene, så holder konsistensen på fettet seg likt hele tiden. Dette er en revolusjon innen fiskesneller. Det er også biologisk nedbrytbart. Med DuraGrease vil snelle yte sitt beste lenger uansett temperaturforhold.

 

 

 

Garantier på Savage Gear SG2 sneller

På disse nye Savage Gear snellene gis det hele 5 års garanti.


 

Teknisk info om de ulike Savage Gear SG2-modellene

Item no Modell Brems Kulelager Vekt Utveksling Snøre Line retrive Bremsekraft Ekstra spole
75562 1000 FD 5+1 BB 203 g 5,2:1 N/A 60cm 9,5 kg  Nei
75563 2500 FD 5+1 BB 245 g 5,2:1 N/A 69cm 10,5 kg  Nei
75564 3000 FD 5+1 BB 260 g 5,2:1 N/A 75cm 10,5 kg  Nei
75565 4000 FD 5+1 BB 276 g 5,2:1 N/A 81cm 10,5 kg  Nei

 

 

Lansering av Savage Gear sneller

 

I denne Q&A videoen snakker Head of Product Development Robert Valkeneet og Savage Gear Product Manager Mads Grosell om teknologiene, egenskaper og modellene i Savage Gear sine nye snelleserier.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Sufix X8 Braid
Velg
23%
Fra 229,-
299,-
20+
Sufix 131 G-Core X13 Braid
Velg
30%
699,-
999,-
100+
Sufix 832 Gore Coastal
Velg
17%
249,-
299,-
20+
Sufix 832 Multi Meter
Velg
659,-
18
Alternativer
Andre kjøpte også
Support