630721 630721 630721 630721 630721 630721

Tufte M Hazel Hiking Pants Navy Peony M

Komfortable turbukser til herre

Varenr: 260227
562,-Kampanjepris
1 599,-Ordinær pris
FargevariantNavy Peony
Vis varianter som liste
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tufte M Hazel Huiking Pants er tekniske og komfortable turbukser til herre fra Tufte, med alle de viktigste detaljene en turbukse bør ha. Buksen er av bomull med elastan, for å sikre deg god bevegelighet. Perfekt for en aktiv livsstil og turer i skogen.

 

  • Forsterkede paneler på sete, knær og nederst ved foten
  • Knappelukking foran med glidelås
  • Beltehemper
  • Justerbar bunnvidde med borrelås og kile
  • Glidelåslomme i sidene
  • Stor lomme på det ene låret med trykk-knapp
  • Innerlomme med plass til mobiltelefon, en baklomme

 

Buksene er fleksible med forsterkede paneler på setet og knær, for å forhindre slitasje og gi bedre bevegelsesfrihet. Utstyrt med tre glidelåslommer: to i front og en baklomme, i tillegg finner du en stor lomme på låret med klaff og knappelukking, med en egen mindre mobillomme på innsiden. Perfekt til oppbevaring av telefonen og utstyr du trenger på turen.

 

Buksen har ekstra slitesterkt panel av CORDURA® nederst på bena, for å beskytte mot slitasje der buksen er mest utsatt. Du kan enkelt justere benvidden med borrelås og glidelåsen med kile hjelper når du vil ha buksen utenpå støvlene. Ønsker du å bruke belte? Ja, det er hemper til det også. God tur!

 

Merk at økologisk bomull er ikke fargebestandig dersom plagget blir utsatt for sollys over tid, så fargen kan derfor falme eller endre seg og få solblekede partier. Vi anbefaler at plagget henges til tørk innendørs etter vask.

 

Om økologisk bomull

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av kunstig gjødsling eller sprøytemidler; produksjonen fremmer og forbedrer det biologiske mangfoldet og biologiske sykluser. Det forbedrer jorden og bruker ofte mindre vann. Et bedre valg med tanke på miljøet, rett og slett.

 

Materiale

  • 97 % økologisk bomull og 3 % elastan
  • Innhold forsterkede paneler på sete og knær: 88 % nylon og 12 % Spandex fra CORDURA®
  • Materiale forsterket panel ved ankel: 100 % nylon fra CORDURA®
  • Vekt hovedmateriale: 240gsm
  • Vekt stoff på paneler: 275gsm

 

Vaskeanvisning

  1. Maskinvask ved 40 grader
  2. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner
  3. Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel
  4. Tenk miljø – ikke vask for ofte

 

Om Tufte Wear

De siste årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support