Pro Flexitube System - Sunburst Yellow S

Varenr: 218505
55,-
-+
6 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Pro FlexiTube System er en revolusjonerende nytt sprøytestøpt rørsystem, med et spesialdesignet vektsystem. Systemet tilbyr den ultimate allsidighet i vekt til dine fluer og dine behov, uten å øke diameteren på røret. Dette gir de sterkeste og mest fleksible tubematerialene noensinne er laget.
 
Gutta bak systemet gikk tilbake til tegnebordet for å designe et tubesystem som hadde fordelen av å koble to dimensjoner av rør sammen. Det høres ut som ganske enkel idé, men det er ikke! Frem til nå har dette kun vært mulig ved å klippe og lime to ulike diametre av rør sammen. Denne metoden vil gi et "svakt punkt" i koblingen mellom de to rørene, og risikoen for brekkasje er høy. Dette Pro Flexitube Systemet er sprøytestøpt for overlegen styrke og presisjon.
 
Pro Flexitube kommer i 4 forskjellige lengder og gir fluebinderen nesten ubegrensede vektmuligheter og skaleringskontroller. Legg til i denne dimensjonering fleksibiliteten i 16 fantastiske farger, inkludert kobber, gull og sølv metallic, og du har nok muligheter til å vare livet ut.
 
Materialet som brukes i Pro Flexitubes er en spesiell blanding av 3 ulike plastmaterialer, hver med sin egen fordel. Dette resulterer i en ekstremt sterk tube som har samme mykhet og styrke fra -30 grader til +50 grader. Vi tenkte at disse grensene ville løse jobben!
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
FF Drainer Disc FutureFly
Velg
55,-
100+
Rio InTouch Skagit MOW Tip
Velg
37%
Fra 219,-
349,-
20+
Tempelhund Bakken Flies
Velg
87%
Fra 9,-
69,-
100+
FITS Tubes Frödin Flies
Velg
39,-
100+
Simms G4 Pro Boot - Vibram
Velg
3 499,-
5
Cockhackles Badger
Velg
29,-
20+
Veniard Schlappen
Velg
79,-
100+
Support